Den første trailer til James Gunns “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” introducerer Kevin Bacon til MCU i rollen som ingen ringere end… Kevin Bacon!

Den 4. maj næste år tager vi på et afsluttende eventyr med Gunn og hans samling af intergalaktiske outsidere i “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, men inden da genforenes vi med det titulære superheltehold i et nyt vaskeægte MCU-juleeventyr. Det sker i form af “The Guardians of the Galaxy Holiday Special”, som vi netop har fået vores første finurlige trailer til.

Her følger vi vores Guardians, der i kølvandet på Gamoras (Zoe Saldaña) død forsøger at gøre Peter Quill (Chris Pratt) glad igen ved at finde ham den bedste julegave nogensinde – hvilket for Mantis (Pom Klementieff) og Drax (Dave Bautista) betyder den ikoniske “Footloose”-skuespiller og Peter Quill-forbilledet Kevin Bacon. Traileren afslører også det første blik på rumhunden Cosmo (Maria Bakalova) samt Groot (Vin Diesel), der er ved at være ovre sin teenagefase og nu nærmere kan betegnes som en ung voksen. Du kan se den julede trailer lige herunder.

Resten af “Guardians”-holdet bestående af Gamora (Karen Gillan), Rocket (Bradley Cooper) og Kraglin (Sean Gunn) er naturligvis også med i den kommende special.

Noget mere overraskende er det, at Disney har annonceret, at Yondu-skuespiller Michael Rooker også vender tilbage, selvom hans karakter egentlig måtte lade livet i “Vol. 2”. Gunn har tidligere svoret, at han ikke ville genoplive karakteren med mindre, det blev gennem et flashback, så mon ikke det er sådan et, vi kan forvente?

“The Guardians of the Galaxy Holiday Special” er den blot anden MCU-special, som Kevin Feige og co. har stået bag. Den første var action-gyseren “Werewolf by Night”, som fik premiere i forbindelse med dette års Halloween.

Du kan læse vores anmeldelse af “Werewolf by Night” lige her. 

“The Guardians of the Galaxy Holiday Special” er både skrevet og instrueret af James Gunn og får premiere på Disney+ den 25. november.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Ann09 1 år siden


Jeg er Groot. Jeg glæder mig til at se ham igen i nye film.
Gravatar

#2 The_Corrector 1 år siden

F* hvor cringe, men det ser da bedre ud end Captain Marvel
Gravatar

#3 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Stakkels Kevin Bacon :(

Skriv ny kommentar: