Tag med til den mørke og uhyggelige Crockett Island i den første trailer til Mike Flanagans mystiske Netflix-serie “Midnight Mass”.

Flanagans næste Netflix-projekt bliver ikke en del af “The Haunting…”-antologiserien, der allerede har fanget seere med den skræmmende “Hill House” og den mere romantiske “Bly Manor”.

I “Midnight Mass” følger vi en vanæret ung mand, der vender tilbage til øsamfundet på Crockett Island omkring samme tid, som den karismatiske præst Father Paul ankommer. Præstens ankomst falder sammen med umiddelbart uforklarlige mirakler — og skræmmende varsler —, hvilket skaber en nyfunden religiøs glød i det lille samfund.

Mike Flanagan instruerer den syv episoder lange miniserie, hvor han som med sine andre serier også agerer executive producer. Trevor Macy, der har arbejdet sammen med Flanagan på blandt andre “The Haunting…”-serierne og “Doctor Sleep”, agerer også executive producer.

Læs også: “Doctor Sleep”-instruktør Mike Flanagan skal instruere gyser på Mars”

Serien har Zach Gilford (“The Purge: Anarchy”) i rollen som den unge tilbagevendte mand, mens Hamish Linklater (“The Big Short”) spiller Father Paul. Derudover kan vi (selvfølgelig) se Flanagans jævnlige samarbejdspartner og hustru, Kate Siegel i serien, mens også “The Haunting…”-skuespillerne Henry Thomas, Rahul Kohli, Annabeth Gish, Robert Longstreet og Samantha Sloyan spiller med.

Flanagan har i forlængelse af traileren delt et dybtfølt brev i forbindelse med serien, hvor han kalder serien for sit hidtidige yndlingsprojekt.

“Midnight Mass” bliver tilgængelig på Netflix den 24. september.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 cfhaugboelle 2 år siden

Yaaaaaas x 1000 !! =D

Skriv ny kommentar: