Seth Rogen og James Francos omstridte komedie ”The Interview” kommer alligevel op på det store lærred. Sony Pictures meddelte i går, at de alligevel ville frigive filmen, og nu har 300 amerikanske biografer sat den på plakaten i morgen.

Se også: ”SvampeBob Firkant tager springet til 3D i ny spillefilm

Det gælder blandt andet biografkæden The Alamo Drafthouse Cinema og Plaza Theatre i Atlanta, der begge var hurtigt ude på Twitter og offentliggøre spilletider på filmen.

Efter at have modtaget trusler fra hackergruppen Guardians of Peace valgte Sony Pictures at droppe premieren på “The Interview”. Det er siden hen blevet kritiseret af folk som George Clooney og selveste USAs præsident Barack Obama var også ude med kritik af filmselskabets beslutning om at trække komedien tilbage.

Selvsamme Obama har været ude at rose Sony Pictures beslutning om nu at vise filmen alligevel, og det ser også ud til, at de amerikanske biografgængere er stærkt tilfredse med at filmen nu alligevel kommer op i biografen.

Kort tid efter, at de amerikanske biografer havde annonceret spilletiderne, valfartede folk til biograferne for at sikre sig billetter til komedien, og allerede nu melder flere biografer om delvist udsolgt.

”Sejr! Folket og Præsidenten har talt!!! SONY vil udsende ‘The Interview’ 1. juledag,” skrev James Franco på sin Instagram. Hans partner in crime, Seth Rogen, var også lykkelig for Sonys beslutning.

”Folket har talt! Friheden har sejret! Sony gav ikke op! ‘The Interview’ vil blive vist 1. juledag i de biografer, der ønsker det,” skrev den amerikanske komiker på Twitter.

Størstedelen af de 300 biografer, der viser “The Interview” menes at være uafhængige, og flere af dem har allerede nu meldt ud, at man vil foretage en række ekstra sikkerhedsforanstaltninger til de første visninger af filmen ifølge Reuters.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

Så finder vi vel også ud af, om der er hold i Guardians of Peaces trusler.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Kisbye 8 år siden

#1
Selvfølgelig er der ikke det. At true USA er en hverdagsbegivenhed i Nordkorea. Det er jo ikke noget at gå i panik over.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#3 Pistolprinsen 8 år siden

Har lige set den - genial film!
Ganske morsom, og samtidig behandler den det alvorlige emne helt perfekt!

Jeg vil give den 5 ud af 6 mulige stjerner.

Og, jo, der er ikke noget at sige til, at Kimse-drengen må være blevet ganske fortørrnet over den film :-)
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: