Martin Scorsese Killers of the Flower Moon Netflix Apple / Filmz.dk

“The Irishman” var for dyr for Hollywood – nu gentager historien sig for Scorsese


Martin Scorsese taler med streamingselskaber om at finansiere “Killers of the Flower Moon”.

Med en spilletid på 209 minutter og et budget på 159 millioner dollars blev “The Irishman” for stor en mundfuld for Hollywood-giganten Paramount.

Martin Scorsese måtte finde pengene uden for Hollywood – Netflix slog til og fik til gengæld stor omtale og 10 Oscar-nomineringer. Nu kan historien gentage sig.

Paramount finder nemlig Martin Scorsese-projektet “Killers of the Flower Moon” for dyrt. Budgettet er allerede på 200 millioner dollars.

Derfor taler Martin Scorsese nu med både Apple og “The Irishman”-vennerne fra Netflix om at overtage filmen med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro på rollelisten, skriver The Wall Street Journal.

Dermed kan også den næste storfilm af Martin Scorsese få direkte streamingpremiere sandsynligvis kombineret med en begrænset premiere i udvalgte biografer, som det blev tilfældet med “The Irishman”.

Læs også ‘Marvel-stjerne spekulerer i Martin Scorsese-kritik: Oscar-kampagne for “The Irishman”‘.

“Killers of the Flower Moon” handler om en FBI-undersøgelse af en række indianermord, som skulle fjerne de indfødte fra olierigt land i Oklahoma.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 10 måneder siden

Jeg synes personligt ikke The Irishman var specielt vellykket som helhed. Effekterne imponerede på nogle områder, men tog mig også fuldstændig ud af filmen på andre områder. Mit største problem med filmen var dog længden, og det er der vidst også andre der synes var problematisk. Både længden og castingen betød et langt større budget end der var nødvendigt, og det skyldes udelukkende idéen om at samle disse skuespillere en sidste gang. Hvis en yngre Scorsese havde lavet samme film uden et behov for at bruge nogle skuespillere der ikke var rigtig til rollerne under et filmstudie der kunne skære spilletiden ned, tror jeg forudsætningen for at lave en klassiker i langt højere grad havde været til stede. Men jeg tror Scorsese - ligesom mange andre ældre instruktører - mangler at gå på kompromis med sine projekter. Han mangler at have begrænsninger han skal løse kreativt med saft og kraft og ikke med penge. Det lugter af at denne film kommer til at lide samme kunstneriske og kreative "nederlag."
Gravatar

#2 Johnny42 10 måneder siden

Ja sådan er det. De fleste film skal som minimum indtjente 2 gange deres produktionsbudget o biografen bare for bræk even, og mange film er det nok nærmere 3 gange. Så det er i hvert fald 500-600 mio dollars og Scorsese kan nok bare ikke trække så mange folk i biografen, især når det sikkert drejer sig om en original og ukendt historie.

Jeg ville gerne have set Guillermo del Toros Hellboy 3, men da den sidste kun indtjente ca 168 mio dollars, og han havde foreslået et budget i omegnen af 120 mio dollars, skulle den tredje film indspille mindst 300 mio for at give overskud, så det var udelukket.
Gravatar

#3 lupus 10 måneder siden

Man studser over de finder hans film for dyre, når man så kan se hvordan de smider en masse penge efter det ene flop efter det andet.
Gravatar

#4 BlackJesus 10 måneder siden

Hvilke flop?
Gravatar

#5 BlackJesus 10 måneder siden

Det var vist cgi/speciel effect de brugte flest penge på i The Irishman. Irishman var en fin film. Måske var det længden eller stemningen, men den når aldrig op på et godt tempo. Den kører for langsomt, så den bliver mere kunstnerisk.

Den næste lyder interessant og lyder som en klokkeklar oscar matriale! korrupte indianermord, som FBI undersøger.
Gravatar

#6 Kim Pedersen 10 måneder siden

Atter en historie som er baseret på anonyme kilder, så den skal tages med et gran salt.
At Hollywood øjensynligt er tilbageholdende er forståeligt. Filmen skal jo indtjene mellem 500 og 600 millioner. Det var ingen Scorsese-film nogensinde gjort. Ikke engang tæt på. Med andre ord: Filmen vil tabe penge.
Netflix og Apple har andre spekulationer. Kan filmen generer abonnenter i et antal der retfærdiggøre en så stor investering? Det har Netflix en ret god fornemmelse af. Tvivler stærkt på at investeringen vil være frugt.
Så det er et rent prestige projekt. Er Apple eller Netflix villige til investerer så mange penge med udsigten til at alligevel ikke at vinde den mest prestigeprægede pris?
Så spørgsmålet er: Kan 200 millioner dollars og mindst 20 millioner dollars i Oscarkampagne retfærdiggøres?
Gravatar

#7 Justin 10 måneder siden

#5
Indianer mord, jeg forudser en kamp om hvem der må spille indianer
Men det er en god måde at få Oscar nomeneringer på
Gravatar

#8 eskithekid 10 måneder siden

Uuh, Killers of the Flower Moon lyder spændende. Mere af den slags tak, for en bedre verden.
Gravatar

#9 Kim Pedersen 10 måneder siden

Men hvem skal betale?
Gravatar

#10 Kim Pedersen 10 måneder siden

Se "Thunderheart" fra 1992. Har samme storyline som Scorseses projekt. Filmen var mildt sagt ikke en succes, til trods for en Rotten Tomatoes-rating på 88%

Skriv ny kommentar: