Martin Scorsese Killers of the Flower Moon Netflix Apple / Filmz.dk

“The Irishman” var for dyr for Hollywood – nu gentager historien sig for Scorsese


Martin Scorsese taler med streamingselskaber om at finansiere “Killers of the Flower Moon”.

Med en spilletid på 209 minutter og et budget på 159 millioner dollars blev “The Irishman” for stor en mundfuld for Hollywood-giganten Paramount.

Martin Scorsese måtte finde pengene uden for Hollywood – Netflix slog til og fik til gengæld stor omtale og 10 Oscar-nomineringer. Nu kan historien gentage sig.

Paramount finder nemlig Martin Scorsese-projektet “Killers of the Flower Moon” for dyrt. Budgettet er allerede på 200 millioner dollars.

Derfor taler Martin Scorsese nu med både Apple og “The Irishman”-vennerne fra Netflix om at overtage filmen med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro på rollelisten, skriver The Wall Street Journal.

Dermed kan også den næste storfilm af Martin Scorsese få direkte streamingpremiere sandsynligvis kombineret med en begrænset premiere i udvalgte biografer, som det blev tilfældet med “The Irishman”.

Læs også ‘Marvel-stjerne spekulerer i Martin Scorsese-kritik: Oscar-kampagne for “The Irishman”‘.

“Killers of the Flower Moon” handler om en FBI-undersøgelse af en række indianermord, som skulle fjerne de indfødte fra olierigt land i Oklahoma.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 lupus 7 måneder siden

BlackJesus (4) skrev:
Hvilke flop?


F.eks Terminator: Dark fate det var et kæmpe flop.
Takker vi generelt så der flere at trække på f.eks
Cats
Charlie's Angels
Gravatar

#12 Kim Pedersen 7 måneder siden

Enhver investering i en film er med forventninger om at filmen kan indtjene nok til at dække investeringen og sikre renter af den investerede kapital.
Ingen filmproducent laver en film som han ved vil floppe. Men mange film kan se lovende ud på manuskript-plan. Men 117 ting kan gå galt mellem at filmen får det grønne lys og filmen har premiere i biograferne. Det er ikke så simpelt.
Gravatar

#13 Kim Pedersen 7 måneder siden

Iøvrigt står der i artiklen: "Martin Scorsese måtte finde pengene uden for Hollywood". Øhm. Netflix er så sandelig en del af Hollywood og er sågar medlem af MPA. Så rent sludder af Scorsese måtte finde pengene uden for Hollywood.
Gravatar

#14 GoyleFromTheFitnessClub 7 måneder siden

Hvordan kan sådan en film koste 200 millioner dollars?. Jeg kan simpelhen ikke få det til at give mening. Hvis pengene skal bruges på anti-aging, så er det ikke det værd.
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#15 Kim Pedersen I 7 måneder siden

Prøv at tjekke end credits på enhver Hollywood produktion. Det giver en ret god fornemmelse. Alle de mennesker skal jo have løn. Men bare rolig. Ingen filmproduktion bliver igangsat uden en ret god fornemmelse for at en film bliver profitabel.

Skriv ny kommentar: