Den fantastiske instruktør Guillermo del Toro var et mulehår fra at blive en del af universet langt, langt borte.

“Star Wars”-universet er spækket med ikoniske karakterer, og den ormelignende gangster Jabba the Hutt er bestemt ingen undtagelse.

I september fortalte forfatter David S. Goyer, som del Toro tidligere har arbejdet sammen med på “Blade II”, i podcasten Happy Sad Confused, at han for omkring fire år siden havde skrevet en “Star Wars”-film, som skulle instrueres af del Toro. Grundet sager bag kulisserne hos Lucasfilm på det tidspunkt, blev filmen desværre ikke til noget.

Dog har del Toro nu i forbindelse med en Q&A med Collider fortalt lidt om projektet, som ville have fokuseret på Jabba.

“Vi havde Jabba the Hutts magtstigning og fald, så jeg var super glad,” sagde instruktøren. “Vi lavede en masse ting, og det var ikke min ejendom, der var ikke mine penge, og så er det en af de 30 manuskripter, der går væk. Nogle gange er jeg bitter, nogle gange er jeg ikke. Jeg vender mig altid til mit hold og siger ‘God træning, gutter. God træning. Vi designede en fremragende verden. Vi designede fremragende ting. Vi lærte.'”

Læs også: “Donald Glovers ‘Star Wars’-serie om Lando Calrissian bliver til en film”

At vi ikke får historien om Jabba – og så endda fra en instruktør som del Toro – er en skam. Særligt når det “Star Wars”-indhold, vi har fået fra Disney generelt har været lidt af en blandet pose med lyspunkter som “Andor” og skuffelser som “The Rise of Skywalker”.

Vi kan dog stadigvæk glæde os over spændende projekter fra instruktøren i fremtiden. Han arbejder i øjeblikket på en “Frankenstein”-film, som det for nyligt kom frem, at “Django Unchained”-stjerne Christoph Waltz ville være en del af.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: