“Star Wars: Episode IX” vil justere i forhold til “The Last Jedi”.

“The Last Jedi” fik hård kritik på sociale medier, selv om der måske var tale om planlagte angreb fra Rusland og Alt Right-bevægelsen – læs om det her.

Alligevel vælger Disney og Lucasfilm nu at lytte til kritikken og justere kursen for sidste kapitel i sequel-trilogien, erfarer Variety.

Således er det da også J. J. Abrams, der stod bag “The Force Awakens”, som nu er bragt ind for at ændre på den kurs, som “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson lagde.

Samtidig har Disney overordnet set valgt at justere på “Star Wars”-franchisen.

Efter “Episode IX” er der ikke planlagt flere “Star Wars”-film for en periode, hvor fokus i stedet er på serien “The Mandalorian”.

Derfor har Lucasfilm også endegyldigt valgt at droppe “A Star Wars Story”-filmen om Boba Fett.

Og det kan de da også roligt gøre. Disneys købspris på fire milliarder dollars for Lucasfilm i 2012 er nemlig allerede tjent ind igen – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Tegningen 5 år siden

The Last Jedi var røv elendig, men The Force Awakens var stadig værre endnu. RIP Star Wars, mit indre barn vil altid savne dig.
Gravatar

#2 Gorman 5 år siden

Syntes TFA var rigtig god - TLJ var mere so so, mest pga. et par uheldige valg omkring Lukes figur. Men alt i alt rigtig sjovt at se forsættelsen på de gamle film. Og tilfredse bliver dele af SW-fans grupperingen aldrig, da de vil have noget der måske ikke engang kan laves - de kan vel knap nok selv blive enige om, hvilken vinkel og retning forsættelsesfilmene burde have.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Tegningen 5 år siden

#2 næ, tilgengæld havde de et KÆMPE bibliotek af extendede universe historier som var elskede af de fleste.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Positivt nyt.

Det er bare en skam med den slingrekurs. Der burde have været en klar vision fra starten.
Gravatar

#5 Lauzzy81 5 år siden

Det er synd de ikke havde lavet en ordentlig plan for den nye trilogy, der må vi jo tage hatten af for George Lucas, det tydeligvis havde en historie for hvordan hans film skulle hænge sammen.

Men omvendt kan man jo også sige at Star Wars franchisen har delt vandene i mange år før Disney overtog! Der er jo dem der elsker prequel trilogien og dem der HADER dem. Jeg indrømmer gerne jeg har et svagt hjerte for alle filmene i universet, men hvor Episode 1 stadig er min værste Star Wars film til dato!
Gravatar

#6 HighFlyer15 5 år siden

Episode IX burde starte ud med et "flashback" til hvor Rey giver Luke hans gamle lightsaber og igennem den får Luke et flashforward, et blik ind i fremtiden, og ser hvad The Last Jedi endte med at være og derfra tager de så og retter op på alt hvad der var skrald ved den :)
Gravatar

#7 flumz 5 år siden

Tegningen (1) skrev:
The Last Jedi var røv elendig, men The Force Awakens var stadig værre endnu. RIP Star Wars, mit indre barn vil altid savne dig.


du kunne sikkert heller ikke li 1-2-3
Gravatar

#8 Gorman 5 år siden

# 6 wishful thinking :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 nathue 5 år siden

"Alligevel vælger Disney og Lucasfilm nu at lytte til kritikken og justere kursen for sidste kapitel i sequel-trilogien, erfarer Variety.

Således er det da også J. J. Abrams, der stod bag “The Force Awakens”, som nu er bragt ind for at ændre på den kurs, som “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson lagde."

Undskyld, hvad er der justeret MED Episode IX? Hvordan er kursen ændret i.f.t. JJ 's film?

Jeg forstår slet ikke nyheden. Vil nogen venligst forklare? Overskriften siger helt konkret, at Star Wars ændres med Episode IX. Hvad er det, der ændres? Der er da intet nyt i.f.t. Episode IX.
Det er da det rene clickbait.
Gravatar

#10 gladiator 5 år siden

#9

Kan heller ikke se nyheden.. Udover den gammle del af den - altså ift. JJ instruerer..

Skriv ny kommentar: