Vi kommer ikke til at se mere til den tidligere rebel Cara Dune i “The Mandalorian”, efter Lucasfilm har valgt at opsige skuespillerinden på grund af kontroversielle opslag på hendes Instagram.

Carano delte bl.a. en Instagram story, der sammenligner USA’s politiske landskab med Nazityskland:

“Jøder blev tæsket i gaderne, ikke af nazi-soldater, men af deres naboer… selv af børn. Fordi historie er redigeret, indser de fleste folk i dag ikke, at for at nå til det punkt, hvor Nazi-soldaterne kunne samle tusinder af jøder, fik regeringen først deres egne naboer til at hade dem for blot at være jøder. Hvordan er det anderledes fra at hade nogen for deres politiske holdninger?”

Siden er hashtagget #FireGinaCarano begyndt at trende, og nu har Lucasfilm altså valgt at skride til handling.

Det er ikke første gang, at Carano udtaler sig kontroversielt på sociale medier. Her gjorde hun grin med transkønnede i sin Twitter-bio, og hun har offentligt været fortaler for ikke at bruge masker under pandemien. Derudover spredte hun misinformation, da hun påstod, at der havde været valgsvindel i valget mellem Donald Trump og Joe Biden.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#41 Ronnie Barnhardt 2 år siden

Alle - også uanset ens politiske ståsted - som køber ind på en "os" og "dem"-tankegang er idioter. Hende her, Gina Carano, virker ærligtalt til at være mindre reflekterende end godt er.

Skriv ny kommentar: