Disney skubber premieren på “X-Men”-filmen “The New Mutants” til næste år.

Den er blevet udsat igen og igen. Den problemfyldte “X-Men: The New Mutants” bliver nu igen udsat.

Disney har med købet af Fox også overtaget to færdige “X-Men”-film.

“Dark Phoenix” får som planlagt premiere til juni, imens “The New Mutants” flyttes til 2020.

“The New Mutants” var oprindeligt planlagt til premiere i 2018, hvorefter den af to omgange blev flyttet til 2019 – senest med premiere d. 1. august.

Nu udsætter Disney den til 3. april i 2020. Dermed bliver “The New Mutants” tilsyneladende ikke degraderet til en Disney Plus-premiere, men fastholder premieren i biografen.

Fox havde planlagt at optage halvdelen af “The New Mutants” om, men disse reshoots er aldrig blevet realiseret – læs om det her.

Den første trailer til “The New Mutants” blev frigivet i 2017.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Orker man overhovedet at kommentere mere på dette?

Hvis den er dårlig og ikke kan reddes, burde de vel bare grave den ned i en øde ørken og glemme alt om den, da den både risikerer at sværte X-men navnet og Disney til.

Jeg ved ikke om de vil bruge ekstra penge på filmen, men det virker nærmest også tåbeligt, medmindre altså den kan blive reddet.

Men det er godt nok gevaldigt op ad bakke. Jeg har kun set den første teaser for lang lang tid siden og mine forventninger siden dengang er bare blevet mere og mere negative, og det er også med den holdning jeg vil gå i biografen til filmen(Hvis jeg overhovedet ser den).
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 tja alt taget i betragtning inklusiv alle deres andre film flytninger og diverse ting, er det vist mere et timing spørgsmål denne gang :)
Gravatar

#3 Alex- 1 år siden

Det lugter da af at de vil flette New Mutants ind i MCU! Man har da lov at håbe.
Gravatar

#4 Nagash 1 år siden

Skal alle nye X-Men have en Stark tøs? LOL

Skriv ny kommentar: