“X-Men: The New Mutants”-reshoots har ikke fundet sted, siger Maisie Williams.

Det er et år siden, at Fox-Marvel lovede at ændre store dele af “X-Men”-filmen “The New Mutants” til rendyrket horror med omfattende reshoots – læs om det her.

Men siden dengang er der sket en del. Disney har opkøbt Fox, hvilket sender “X-Men”-karaktererne til Marvel Studios – og de vil sandsynligvis reboote Fox-Marvels karakterer ind i MCU.

Derfor har Marvel Studios ikke den store interesse i “The New Mutants”, der efter planen får biograf-premiere om fire måneder.

Det er dog tvivlsomt, om det sker. For nu afslører “The New Mutants”-skuespilleren Maisie Williams, at ingen af de lovede reshoots er blevet gennemført. Og hun aner intet om premieren:

”Hvem ved, hvornår fuck den kommer ud,” siger Maisie Williams til Rolling Stone.

Dermed er der ikke ændret på “The New Mutants” i over et år. Det tyder således i stedet på en streaming-premiere i tavshed – læs om det her.

“X-Men: The New Mutants” er aktuelt udstyret med en dansk biografpremiere den 1. august.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

så længe vi får den af se, så er jeg egentlig ligeglad med om det bliver på disney eller en anden tjeneste, eller i biograferne :D

og hele reboote x-men universet har jeg det også fint med, det nuværende hold har nogen gode film på bagen, og gør det godt i deres roller, meeeen lidt fornyelse skader nok ikke nu :)
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Da hele fox-fremtiden var usikker, ville de nok bare ikke investere, hvad de vurderede var nødvendigt for at få den bedst mulige film.

Hvor jeg tidligere havde en formodning om at filmen sikkert bliver elendig, så vil jeg sige nu at jeg faktisk forventer at filmen er elendig.

Ja den dukker nok op på en streaming tjeneste på et tidspunkt.

Skriv ny kommentar: