Honest Trailers anbefaler at se “Predator” fra 1987 i stedet for “The Predator” fra 2018.

Screen Junkies har ikke meget godt at sige om Shane Blacks “The Predator”.

“The Predator” ødelægger nemlig “Predator”-franchisen, ligesom det tidligere er sket med “Terminator”-franchisen og “Alien”-franchisen.

Samtidig understreger denne honest trailer, at handlingen i “The Predator” stort set ikke giver mening.

Senest er det tilmed kommet frem, at “The Predator” skulle have bygget bro til “Alien”-franchisen (igen) – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 OliverDK 5 år siden

Jeg havde sådan glædet mig til at franchisen skulle genoplives og så ender det hele bare med denne ligegyldighed af en film. Giv mig en rigtig Predator film. Det er altså ikke så svært. Den dybe terklerken behøves altså ikke genopfindes hver gang.
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Heldigvis har jeg ikke set denne film. Jeg har også hørt at indenpendence day 2 faktisk ødelægger den første film, så den film har jeg heldigvis heller ikke set. Heldigvis har den nye Ghostbusters intet med den oprindelige film at gøre, så her ødelægges intet ved de oprindelige film. Man skulle tro det var så let, men i virkeligheden er det faktisk temmeligt svært at lave en vellykket efterfølger, specielt mange år efter den oprindelige film.
Gravatar

#3 kkruuse 5 år siden

Det er sjovt, hvordan jeg er af en helt anden opfattelse. Jeg er KÆMPE fan af den første, og den nye har en masse fede referencer til den. Derudover er den jo ekstremt sjov den nye film. Hold kæft jeg grinede meget....på den gode måde, men måske også fordi, at jeg ikke forventede, at den ku leve op til den første Predator. Jeg var overraskende godt underholdt af den nye:-)

Med det sagt, så ku jeg også godt tænke mig at se en ny Predatorfilm, som var lidt mere seriøs og samtidig genial.....ligesom den første

Skriv ny kommentar: