“The Predator” kunne have sluttet med en hilsen fra “Alien”-universet.

Der har altid været en mere eller mindre tydelige forbindelse imellem “Alien”-universet og “Predator”-franchisen, hvilket blev tydelig på film i 2004 med “Alien vs. Predator”.

Der har endda også været tale om en forbindelse til “Terminator”-filmene – læs om den teori her.

Nu kommer det frem, at “The Predator” kunne have sluttet med et gæstebesøg fra ingen ringere end “Alien”-heltinden Ellen Ripley.

Det er Yuri Everson, der medvirkede til at lave special effects på “The Predator”, der i et nu slettet opslag på Instagram afslører, at slutningen på Shane Blacks reboot kunne være blevet ganske anderledes:

”Vi optog tre forskellige slutninger til ‘The Predator’… Denne ubrugte slutning havde Ripley som Predator-dræber med en maske, som vi skabte til filmen. Du kan se hendes navneskilt på kostumet. Breanna Watkins spillede Ripley under masken i stedet for Sigourney Weaver,” skrev Everson.

Nedenfor kan du se Ripley med masken i den alternative “The Predator”-slutning, der altså blev skrottet. Desuden en video med den særlige Ripley-maske.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Shane Black skal bare holde sig langt væk fra alt der har med Predator, Aliens og Terminator at gøre. The Predator er noget af det værste jeg længe har set.
De kunne ikke engang lave en sjov popcorn action film ud af det. En film man smider på når man bare vil se Predators og ikke tænke over plottet.
Nej nej, lorte jokes til højre og venstre og lave helt om på Predator loren skulle han have gang i.
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

# 1 Ja det var vist hurtigt ind i biografen og hurtigt ud igen.

Nu har jeg ikke selv set den, men det er da i hvert fald godt at de ikke fik trukket andre franchises længere ned i mudderet, end de allerede er. Selv om aliens godt nok også befinder sig et skidt sted,så ville det nok ikke have hjulpet noget, hvis den var blevet sat i forbindelse med The Predator. Vi
må da håbe at Terminator 6?!? kan sparke liv i en gammel traver. Det lykkedes meget godt med Halloween, så det giver mig da en lille smule forhåbninger.
Gravatar

#3 Gorman 5 år siden

Kan rigtig godt lide alien og predator konceptet, men Shane Black shamede med the predator - den var noget så ringe. Tror ikke det overhovedet er muligt at lave kvalitet på de 2 film mere.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

det var ikke et af de mest heldige forsøg på at skabe noget nyt i et gammelt univers, men jeg sætter pris på forsøget, tror dog et reboot af universet i det her tilfælde ville være af foretrække i stedet for :D
Gravatar

#5 dundas 3 år siden

Ja en ynkelig film.

Skriv ny kommentar: