Olivia Munn mener ikke, at dømte sexkrænkere skal have lov til at medvirke i film som “The Predator”.

Steven Wilder Striegel skulle have medvirket i “The Predator”, men blev klippet ud kort inden premieren – læs nærmere om det her.

Det skete, da “The Predator”-kollega Olivia Munn fandt ud af, at Wilder i 2010 blev dømt for forsøg på sexkrænkelser imod en pige på 14 år:

”Jeg tror på, at folk fortjener en ny chance, men jeg har ingen tolerance, når det kommer til folk, som skader børn eller dyr. Man fortjener at tjene en løn, men ikke ved siden af mig i en film,” siger Munn til Variety.

Steven Wilders rolle i “The Predator” var minimal, men størrelsen gør ingen forskel for Munn:

”Uanset hvor lille en rolle man har, så kan en optræden på det store lærred påvirke folk, som er påvirkelige.”

Shane Black har efterfølgende undskyldt, at han ansatte Wilder. Fox var ikke vidende om skuespillerens dom.

“The Predator” får premiere d. 13. september.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Kris_n 5 år siden

Så Olivia mener at man én gang er dømt, så må man ALDRIG lave film sidenhen - altså hvis hun er med på rollelisten?

Sig mig, er hun syg i hovedet?! Det er da en absurd straf at give folk der, muligvis, én gang har overtrådt loven. Manden har afsonet sin straf, hvorfor skal han så bøde det igen? Har hun nogensinde set The Woodsman?

Olivia Munn skrev:
Jeg tror på, at folk fortjener en ny chance -undtagen hvis du har pillet ved børn eller slået dyr, for så fortjener du ikke noget,


Det burde være hendes citat. Spørgsmålet er så bare: Er hun så paranoid at hun simpelthen undersøger samtlige af sine medskuespilleres fortid? I så fald må hun satme have meget fritid hvis hun skal granske om samtlige skuspillere i filmen har slået et dyr eller ej....
Gravatar

#2 steadi07 5 år siden

#1 - Hvis Striegel er dømt, så har han vel ikke længere "muligvis" overtrådt loven - og forsøger du at gøre det tvivlsomt om han har overtrådt loven?

Jeg tvivler desuden stærkt på, at en pædofilidømt ville have muligheder for at få arbejde i fx Danmark, hvis det blev kendt, at han var dømt for pædofili.

I sidste ende er det Munn, der beslutter hvem hun vil arbejde sammen med - ligesom du også er velkommen til at sige dit job op, hvis du ikke synes, at du vil arbejde sammen med en bestemt person. Munn kunne vel også have sagt op, men tog det først til filmselskabet, hvor det så viser sig, at Black ikke har nævnt Striegels fortid. Muligvis fordi han vidste, at filmselskabet i så fald ikke ville ansætte vedkommende.

Og spørgsmålet er vel om det her nogensinde var blevet til så stor en sag, hvis Munn og filmholdet var blevet informeret af Shane Black inden optagelserne? Munn (og andre) havde haft muligheden for at protestere eller smutte.. Det er vel mindst ligeså meget det, som Munn er rimelig sur over.

Shane Black vælger så, da affæren bliver offentlig, at meddele, at "Jeg kendte ikke hele Striegels historie" - hvilket ifølge Striegel ikke helt stemmer overens med, at han har fortalt Black om hele hans dom og afsoning. God håndtering...

Munn er ikke kun med på rollelisten, hun har filmens eneste scene, hvor Striegel er med. Hendes citat giver god mening i den kontekst. Derudover har Munn en del dårlige oplevelser med bl.a. Brett Ratner, så selvom Black måske ikke var forpligtet til at sige noget, så kunne han for en god sags skyld lige have nævnt det for Munn.

Kris_n (1) skrev:
Er hun så paranoid at hun simpelthen undersøger samtlige af sine medskuespilleres fortid? I så fald må hun satme have meget fritid hvis hun skal granske om samtlige skuspillere i filmen har slået et dyr eller ej....


Mit bud er, at Munn har en del fans, der er i stand til at finde ud af sådan noget om en medskuespiller og dernæst give oplysningen videre.

Anyway, jeg har ikke helt afgjort med mig selv om man som kollega har en ret til at vide al sådan noget, men jeg forstår godt Munns reaktion.
Gravatar

#3 Pistolprinsen 5 år siden

Har man overstået sin straf, så har man overstået sin straf, og skal ikke straffes yderligere - dette kaldes selvtægt, og er endnu værre end alle andre forbrydelser, da selvtægt er vejen til et lovløst samfund!

Jeg har betalt for at se min sidste film med Olivia Munn.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#3 vil til dels give dig ret, men jeg ville heller ikke arbejde sammen med en der er dømt for pædofili.
Gravatar

#5 Kirsebær 5 år siden

Jeg synes at det er skønt at hun står ved hendes principper. Jeg gad heller ikke arbejde sammen med en voldtægtsdømt, eller en som havde mishandlet dyr eller andre mennesker, uagtet at de havde udstået den straf som nogle nævninge eller dommere var kommet frem til. Der er absolut intet selvtægt over at man nægter at tale med, arbejde med, være venner med eller bo ved siden af overstående forbrydere. Det er selvtægt hvis man overfalder personen, fordi man finder strafudmålingen for lav. Modsat #3 har hun fået en fan.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#4+5 ganske enig :)
Gravatar

#7 Bishop 5 år siden

#3
At tage afstand for en der har begået noget kriminelt er IKKE selvtægt. Det kan godt være en person har udstået sin juridiske straf, men det fritager dem ikke fra folkets dom.
Men ud fra din udtalelse kan jeg jo så konkludere at du har mere sympati for en pædofil dømt end for en person der tager afstand fra det...Skønt /s

Skriv ny kommentar: