Rae Carsons romanudgave af “Star Wars: The Rise of Skywalker” afslører nye detaljer om Reys ophav.

Det store spørgsmål, som “The Force Awakens” rejste var: Hvem er forældre til Rey? Star Wars-fans fik aldrig for alvor svaret i løbet af den nye trilogi.

Nu kommer de det nærmere i Rae Carsons bogudgave af “Star Wars: The Rise of Skywalker”, hvor det viser sig, at Palpatine ikke alene er bedstefar til Rey, men også en slags far.

For som tidligere afsløret, så er “The Rise of Skywalker”-udgaven af Palpatine en klon af den ægte Palpatine, der døde i “Return of the Jedi”.

Men det var ikke det første forsøg på at skabe en Palpatine-klon. Et tidligere forsøg endte ifølge Star Wars-romanen som en kraftløs fiasko, der ikke blev en helt identisk klon af Palpatine.

Klonen levede dog siden videre og blev med tiden far til Rey, skriver ScreenRant.

Læs også ‘“The Rise of Skywalker”-roman bekræfter teori om Palpatine‘.

Rae Carsons “The Rise of Skywalker”-roman udkommer senere i marts.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 The one is back 4 måneder siden

it is a sad thing now
Gravatar

#2 Reborn Sith 4 måneder siden

#1 Kan du uddybe?
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 HighFlyer15 4 måneder siden

Så Palpatine's klon, kraftløs, fik lov til at leve og fik Rey, som så blev ultra stærk.
Giver nul mening. "The force skipped a generation"
Indsæt "That's not how the force works" meme her
Gravatar

#4 Mads47 4 måneder siden

#3 Ja det giver da fint mening? Shmi Skywalker var ikke force sensitive og fik Anakin Skywalker. Bare fordi nogle er force sensitive betyder det ikke at deres "afkom" er det. Palpatine fik også en søn i Legends, han var heller ikke.
Gravatar

#5 Johnny42 4 måneder siden

Ja jeg synes også det giver fin mening, og forklarer også hvorfor der ikke er nogen der har lavet en hær af force sensitive kloner. Det kan være der skal 1000 fejlslagne forsøg til, før man har succes. Der var også nogen der Birkhede over at en non-force sensitiv jedi-hunter kunne klare en muligvis force-sensitiv søn af Palpatine. De glemmer så lige at general Grievous nedlagde adskillige Jedi Knight, samt Jango Fett kæmpede lige op med en Jedi.

Det jeg vil sige lyder lidt underligt, hvis man skal tage det der står her for pålydende er, at Palpatine kalder Rey for sit barnebarn, hvilket vel Teknisk set ikke er rigtigt. Da de børn Palpatine begge er kloner, vil jeg sige de nærmere er brødre, og hvis Reys far er resultatet af et tidligere forsøg, så må han også være ældst. Derfor må Sheev Palpatine vel nærmere være en form for ond onkel. Men det er jo så kun den biologiske krop. Selve kejserens sjæl tilhører dog den gamle kejser og derfor udtaler han sig som denne person, som kan betragtes som far til klonerne, hvor en af dem er far til Rey. Men det betyder sådan set også at Palpatines biologiske krop er Onkel til Rey, mens det er sjælen, der er bedstefar. God damn, og jeg som ikke troede at Reys familiære forhold kunne blive mere komplicerede.
Gravatar

#6 Mejse 4 måneder siden

#5 han er hverken far eller bror eller noget som helst andet familiært til sin klon, han er lige så lidt bror som han er far, så det er vel bare hvordan man føler det ikke en egentlig familie forbindelse :)
Gravatar

#7 Mads47 4 måneder siden

#5 Man kan jo sige at Palpatine har "skabt" klonerne og derfor far til dem.

I det danske spil serie Hitman er Dr. Ort-Meyer og de 4 andre gen doner også betragtet som fædre til Agent 47. Selv om han er genetisk skabt og ud fra deres dna.

I begge tilfælde er der jo ikke tale om et traditionelt far og søn forhold, men mere et i overført betydning :)

Johnny42 (5) skrev:
Det kan være der skal 1000 fejlslagne forsøg til, før man har succes.


I Star Wars The Force Unleashed II ser vi Galen Marek aka. Starkiller bragt tilbage via kloning. Vader skaber flere tusinde hvis ikke millioner forsøge for at skabe en perfekt Force sensitive klon af Galen. Flere af dem er Force Sensitve, men alle sindssyge, "deforme" osv. Som med udgangspunkt i Legens så er det ikke en nem opgave.
Gravatar

#8 The one is back 3 måneder siden

da Palpatine han dør har han brugt kraften før han døre til at gøre flere kvinder gravide derfor ser vi et forced Child i epic 8 og Rey kunne godt være et forced Child også selvom det ikke skrevet nogen steder

Skriv ny kommentar: