“Star Wars: The Rise of Skywalker”-bog giver forklaring på Star Wars-skurks genopstandelse.

Rae Carsons “The Rise of Skywalker”-roman udkommer først senere i marts, men allerede nu er der lækket detaljer fra bogen, der gør i detaljen om handlingen i “Episode IX”.

Særligt én detalje har forvirret flere Star Wars-fans i forhold til “Episode IX” – hvordan kunne Palpatine genopstår fra de døde? Det svarer den kommende Star Wars-bog på.

Her fremgår det, at skurken i “The Rise of Skywalker” er en klon, der bærer på Palpatines ånd, hvilket flere fanteorier allerede har peget på.

Men i “The Rise of Skywalker” er åndens mørke side for stærk til klonen, der derfor lever på lånt tid, hvorfor han vil lade sin ånd og arv leve videre i Rey, skriver ScreenRant.

Læs også ‘Fyret Star Wars-instruktør indrømmer: Disse 15 billeder er fra “Duel of the Fates”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” har solgt biografbilletter for lidt over en milliard dollars.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The one is back 2 år siden

og den ide var taget fra nogle bøger som hed Dark Empire
Gravatar

#2 reaper.dk 2 år siden

Man kan så undre sig over hvorfor han blev klonet i hans krop som gammel i stedet for en ung version af ham selv.
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 Fra hvad jeg har hørt fra Star Wars Theory var grunden til dette at Anakin´s genfødsel skete ALT for tidligt, Palpatine´s klon krop var på ingen måde klar til og modtage hans essens.
Det var derfor den var så nedbrudt som den var.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Intet forvirrende ved det. Det fremgik rimeligt klart i filmen at han benyttede sig af force essence transfer til en ny krop, men at denne også var ved at blive nedbrudt og kun blev holdt i live vha massiv medicinering. Dette var også grunden til at han var fanget på Exegol.

Skriv ny kommentar: