J. J. Abrams har intet problem med fankritikken af “The Last Jedi” – glæder sig til at fremvise “The Rise of Skywalker”.

Rian Johnson fik voldsom kritik fra “Star Wars”-fans efter premieren på “The Last Jedi”, der splittede fanbasen.

Nu er “The Force Awakens”-instruktør J. J. Abrams tilbage bag roret på afslutningen af ‘Skywalker’-sagaen med titlen “The Rise of Skywalker”. Og han ser positivt på kritikken:

”Du skal bare være taknemmelig for dem, fordi du ønsker ikke at arbejde med noget, som ingen interesserer sig for… Jeg glæder mig til, at de ser filmen,” siger Abrams til Marvelous TV.

Abrams har senest forklaret, at hans hovedhistorie fra “The Force Awakens” bliver færdiggjort med “The Rise of Skywalker”, og at “The Last Jedi” ikke ændrede afgørende på hans idéer.

Se det seneste klip fra “The Rise of Skywalker” lige her.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Uanset hvor meget eller lidt TLJ ændrede på JJ's planer, så var det mest spild af tid, med verdens langsomste forfølgelses løb, og et spin-off eventyr til Canto Bight, hvor der heller ikke skete noget. Hvis man skulle have gjort noget så skulle man have man have cuttet ned på denne del, så det kun havde udgjort halvdelen af filmen(TLJ), og den resterende del skulle være brugt på at forsøge at finde allierede, og måske teased Palpatines og imperiets tilbagevenden.

Med det JJ skal nå at fortælle, frygter jeg at det bliver lidt forhastet, og flere af tingene kunne have været en del af TLJ. Men jeg håber da. Han har endnu ikke skuffet mig.
Gravatar

#2 Geekalot 11 måneder siden

#1 De ville have haft 3 directors til at lave de film. Efter set gik helt galt med nummer 2, tog de det sikre valg at få J.J tilbage ved roret til at afslutte.

Skriv ny kommentar: