Den fortsatte successerie om “The Simpsons” vil tilsyneladende ingen ende tage – ihvertfald ikke hvis det står til seriens skaber, Matt Groening, der ikke kan se nogen umiddelbar afslutning på serien om den gule familie i Springfield.

Groening udtaler: ”Min holdning på dette punkt er, at så længe dem der arbejder på serien morer sig, vil vi fortsætte med det. Vi har altid forsøgt at underholde os selv og gået ud fra at seriens publikum ville blive underholdt hvis vi kunne få os selv til at grine.”

Til maj vil showets 400. afsnit rulle over amerikanske tv-skærme, hvor Fox’ populære serie “24 timer” bliver taget under kærlig behandling af Springfields beboere. Afsnittet, som har fået titlen “24 minutter”, vil have gæstestjernerne Kiefer Sutherland og Mary Lynn Rajskub i deres vante roller fra den succesfulde spændingsserie.

“The Simpsons” kører i øjeblikket på sin 18. sæson og er blevet fornyet af Fox med en 19. omgang. Groening har derfor travlt med både serien og den kommende “Simpsons” biograffilm, der får premiere næste år, samt med planlægningen af nye afsnit af “Futurama” hos Comedy Central, der påbegyndes i 2008.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 MTK 15 år siden

Det er meget få afsnit af Simpsons jeg finder morsomme, South Park derimod.. Altid skarpt, og sort..
Gravatar

#2 blahblah 15 år siden

Er da langt fra altid at South Park er sort.
Gravatar

#3 squee 15 år siden

Glæder mig til Futuramas come back!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 HonoDelLoce 15 år siden

Dette er dejligt at høre, for os fans, i hvert fald ;)

Finder Simpsons originalt på alle måder, hvor imod serier som South Park og Family Guy ikke vækker nogen store jubler her :)

Er dog faldet grusomt for American Dad på det seneste :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 15 år siden

Må indrømme, at jeg ikke synes, Simpsons er så sjovt længere, men dog langt bedre end det meste andet, de vælger at sende på netop det tidspunkt.

Vil dog meget hurtigere tilslutte mig som fan af South Park. Det er en hylemorsom serie, som også har noget nyt at tilføje (hvorimod Simpsons kører i det samme om og om igen), især om den amerikanske kultur.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#6 Confused101 15 år siden

Simpsons er ikke marginalt så sjovt som i gamle dage, men må indrømme jeg håber de fortsætter. Er nærmest blevet en fast bestandel af året efterhånden.
Gravatar

#7 Hr_sol 15 år siden

Simpsons er efter min mening på vej tilbage. synes virkelig det har været godt på det seneste. De er begyndt at overraske igen. de sidste 3 episoder (1721, 1722 og 1801) har jeg fundet ualmindeligt sjove. Og jeg ser frem til at de bliver ved, især filmen ser jeg frem til.

MEN, toppen af comedy er dog stadig South Park. De er blevet bedre og bedre i løbet af årene, og man kan ikke andet en falde for deres herlige figurer (især Butters :D). så hvis jeg skal lave top 5 af farvorit comedy shows så bliver det;

1: South Park
2: Family Guy
3: The Simpsons (men fortsætter det som det gør nu kommer Simpsons på anden pladsen og Family Guy på 3, det show er desværre faldet lidt af på den her på det sidste.)
4: The Office (USA)
5: American Dad
Gravatar

#8 hey now 15 år siden

YES! Noget af det sjoveste vist på tv nogensinde. Keep 'em coming!
Godspeed into the Mainstream

#9 15 år siden

#2 jeg er enig, south park er ofte blot primitiv tis/prut humor. jeg er ikke fan.
Gravatar

#10 filmz-Chewie 15 år siden

Simpson styrer - fatter ikke hvad folk ser i South Park...

Skriv ny kommentar: