I lørdags landede den første trailer til den afrundende 11. sæson af zombieserien “The Walking Dead”, som har kørt siden 2010.

Traileren blev offentliggjort under weekendens digitale San Diego Comic Con-event.

Den sidste sæson af verdens (vil jeg vove at påstå) største zombieserie er blevet skubbet flere gange på grund af coronakrisen, men nu skal vi ikke vente meget længere, eftersom 11. sæson får premiere d. 22. august – dvs. om en måneds tid kan vi endnu engang opleve synet af zombier blive slagtet i stribevis.

Begyndelsen på enden manifesterer sig i den tre minutter lange trailer, hvor man indimellem actionpræget zombie-sekvenser kan gense bærende karakterer som Daryl (Norman Reedus) og Carol (Melissa McBride), som har fået selskab af nye ansigter, heriblandt Laila Robins (“Homeland”) og Josh Hamilton (“American Horror Story”).

“If we live, we live for them. If we die, we die for them,” bliver der sagt i traileren som en lille appetitvækker, og så er stemningen sat, når vi skal se, hvem der falder i ellevte time, og hvem der i sidste ende overlever.

Finalesæsonen af AMC’s “The Walking Dead” vil bestå af tre dele fordelt over 24 afsnit. Første del får premiere d. 22. august, mens de resterende to dele udkommer i 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: