Evangeline Lilly bekræfter, at hun er med i “Avengers 4”.

Hvis du har set “Ant-Man and the Wasp”, så er det en overraskende melding, som The Wasp-skuespiller Evangeline Lilly nu kommer med:

”Jeg medvirker i ‘Avengers 4’, ikke meget, så håb ikke på for meget. Det er ikke meget, men jeg er med! Og jeg er stolt over at være med,” siger Lilly til Express.

I hvert fald hvis du har set de to post-credit-scener i “Ant-Man and the Wasp” – læs mere om det her.

For som bekendt så forsvinder The Wasp også som følge af Thanos’ knips i slutningen af “Infinity War”.

Hvordan kan hun så medvirke i “Avengers 4”?

Der kan være tale om et flashback. Alle blandt publikum til “Avengers 4” har næppe set “Ant-Man and the Wasp”, der bliver én af de mindste MCU-film.

Så måske vil Marvel Studios blot sørge for, at alle er med på, hvilke MCU-helte der er tilbage efter “Inifnity War”.

Den anden mulighed er, at Evangeline Lilly lige har afsløret, at The Wasp genopstår i “Avengers 4”.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Syntes snart de skal stoppe med at prøve at bilde os ind at de er døde. Folk er jo godt klar over det ikke er sådan det hænger sammen. Der er nogle skuespillere der ikke længere ønsker at spille den karakter de har længere, kan muligvis være de ikke er med mere. Da det er den nemmeste måde at få dem ud på. Plus det får thanatos til at virke som en rigtig skurk. I forhold til hvad vi har set før.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 tja som sagt før er der masser måder at komme uden om det på, med alternative dimensioner, er de jo stadig døde selvom de stadig er med, men syntes nu hellere diverse skuespillere, instruktører og andre medvirkende, burde stoppe med at udtale sig generelt :P man kan ikke på en side have gang i en masse hemmelighedskræmmeri og på den anden have folk der udtaler sig til højre og venstre...selvom det er en god måde at holde gang i fanteorierne :D
Gravatar

#3 Nicki52 3 år siden

Jeg tror det ligesom Game of Thrones. Dem der er døde forbliver døde, men dem der er blevet knipset er ophørt med at eksistere. Der er intet lig overhovedet. Så på en måde får de omvendt det eller forhindre de det.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: