Endnu et White Lotus-hotel åbner dørene for os.

HBO har givet grønt lys til en tredje sæson af antologiserien “The White Lotus”. Nyheden kommer, inden vi har nået afslutningen af dens anden sæson, som vi i skrivende stund har set fire ud af syv episoder af.

Det betyder altså, at vi tager på endnu et ferieophold på et af de luksuriøse White Lotus-resorter med en ny gruppe gæster med bagagen fyldt med hemmeligheder. Hvem, disse gæster er, og om nogen af dem vender tilbage – ligesom Jennifer Coolidge og Jon Gries gjorde det i Sæson 2 –, ved vi ikke.

Hvor vi i første sæson besøgte White Lotus-hotellet i Hawaii, er vi i Sæson 2 taget med en gruppe amerikanske turister til Middelhavet i den italienske region Sicilien. Hvor Sæson 3-lokationen ligger, står ikke klart endnu.

Læs også: “Theo James har fået hovedrollen i Guy Ritchies ‘The Gentlmen’-serie”

Serieskaber Mike White har i forbindelse med seriens fornyelse udtalt:

“Der er intet sted, jeg hellere ville arbejde end hos HBO, og der er ingen mennesker, jeg hellere ville være partner med end Casey Bloys, Francesca Orsi, Nora Skinner og deres fantastiske hold. Jeg føler mig så heldig at få denne mulighed igen og er spændt på at genforenes med mine utroligt talentfulde samarbejdspartnere på ‘The White Lotus’.”

Hvornår vi skal forvente at se “The White Lotus” Sæson 3 har HBO endnu ikke annonceret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: