Martin Scorseses nyeste film, “The Wolf of Wall Street”, har kun lige haft premiere i USA og rammer først de danske biografer senere på måneden, men kan allerede nu prale af at have sat en verdensrekord – nemlig rekorden for flest brug af bandeordet ‘fuck’ i en ikke-dokumentarfilm.

Se også: Ny trailer til Martin Scorseses “The Wolf of Wall Street” med DiCaprio.

Ifølge Wikipedia når Leonardo DiCaprio og co. at ytre ordet hele 506 gange i løbet af filmens cirka 180 minutter. Dette betyder altså, at filmen slår Spike Lees tidligere rekordindehaver “Summer of Sam” fra 1999, hvor ordet blev brugt 435 gange.

Scorsese er langt fra uvant med brugen af ordet “fuck”, da både “Casino” (1995) og “Goodfellas” (1990) begge er i top 20 over film med brug af ordet med henholdvist 422 og 300 ytringer.

“The Wolf of Wall Street”, der er femte samarbejde mellem Martin Scorsese og Leonardo Dicaprio, har premiere i de danske biografer 9. januar.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Quantom 10 år siden

Hvor patetisk :-)
Men tak for info! Så ved man hvilken film jeg ikke skal se.
Gravatar

#2 NicklasTM 10 år siden

Devil's Rejects - 560 "Fuck"s
Gravatar

#3 HonoDelLoce 10 år siden

Hvem gider sætte sig til at tælle? :D

Det kan ærlig talt være fuldstændig lige meget om det bliver sagt 2 eller 2000 gange - så længe det falder naturligt og ikke er skrevet ind bare for at være der (hvilket jeg så absolut ikke har indtrykket af, at Scorsese går særligt meget op i i sine film).

Hvis man i øvrigt regner spilletiden ind i regnestykket, så er The Wolf of Wall Street kun på en tiendeplads (altså, antallet af "fuck" ytret pr. minut) :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 Cain 10 år siden

And 506 fucks were given
Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#5 the_paki_don 10 år siden

Fuck yeah!
Gravatar

#6 Ispep 10 år siden

Det passer fint ind til den type film Scorsese laver. Og dejligt lortet ikke blev PG-13. Skal se filmen på fredag og ser frem til den. Har bevidst intet læst noget om den, men kun overordnet tjekket RT for konsensus.
Gravatar

#7 pow9199 10 år siden

Palmuera (1) skrev:
Hvor patetisk :-)


a propos....
Gravatar

#8 Morpheus 10 år siden

Fedt! Glæder mig kun endnu mere nu vi er ved at være så tæt på.

Skal se den til forpremiere på onsdag 18:30 i Biocity Aalborg. Det bliver godt!
Gravatar

#9 gladiator 10 år siden

Det var da en skam. Kunne godt gå hen og blive ret irriterende!
Gravatar

#10 LennartLC 10 år siden

Sjovt, det lagde jeg ikke rigtigt mærke til. Mængden af narko og nøgne kvinder derimod? Der må være en rekord et eller andet sted. Men stadig en fed film. Er fristet til at tage ind og se den igen.

Skriv ny kommentar: