I denne uge starter Thomas Vinterberg optagelser til sin nye film, dramaet “Jagten”, der har Mads Mikkelsen, Susse Wold, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Anne Louise Hassing og Bjarne Henriksen på rollelisten. Det skriver Det Danske Filminstitut i en pressemeddelelse.

Se også: Filmz TV: Interview med Thomas Vinterberg.

Filmen foregår i en lille dansk provinsby op til jul. Den 40-årige Lucas er omsider ved at få styr på sit liv. Han har fået ny kæreste, nyt arbejde og er i gang med at genopbygge forholdet til sin teenage-søn Marcus. Men noget går galt. Ikke meget. Bare en lille bemærkning. En tilfældig løgn. Og mens sneen daler, og julelysene tændes, spreder løgnen sig gennem det lille samfund, der pludselig befinder sig i en tilstand af kollektivt hysteri.

Vinterberg har sammen med Tobias Lindholm skrevet manuskript til filmen, som Det Danske Filminstitut har bevilget betinget produktionsstøtte på 7,2 mio. kr. Andre store financierer er DR og Eurimages.

“Jagten” optages på Sjælland over syv uger fra 4. november, og der er forventet biografpremiere i slutningen af 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 mr gaijin 10 år siden

Det lyder umiddelbart til, at der er en (some-what) original historie i det her. En misforståelse, der leder til massehysteri. Opbygningen lyder til gengæld kedelig: Lille provinsby, forlist far-søn-forhold, få-styr-på-sit-liv. Jeg håber, at spændingerne ved misforståelserne vejere tungere, end det standarddanske leverpostejgrå følelsesporno a la DR1 Prime Time, der ellers lægges op til i de første linjer.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 Nicki52 10 år siden

Susse Wold GILF!!!

Historien lyder rigtig god, lidt kedelig opbygning som #1 nævner. Men nu hvor Tobias Lindholm også har skrevet manus til Borgen, så regner jeg med ham. Men jeg blev skuffet over "R". Den var så kedelig. Bodil og Roberterne var fine nok, undtagen ved bedste film.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: