Masser af Marvel-stjerner vender tilbage til det store lærred som del af antihelteholdet Thunderbolts.

Marvel giver os inden længe deres svar på DC’s Suicide Squad. I “Thunderbolts” får vi nemlig en samling af skurke og antihelte på mission, som vi ikke har set det før i MCU, og efter Disneys D23 Expo ved vi nu, hvem vi skal forvente at se på holdet, når filmen får premiere den 25. juli 2024.

Først og fremmest er Sebastian Stan endnu engang tilbage som the Winter Soldier, mens Florence Pugh og David Harbour, der begge blev introduceret i “Black Widow”, er tilbage i rollerne som hhv. Yelena Belova og Red Guardian. En anden “Black Widow”-skuespiller, Olga Kurylenko, spiller igen Taskmaster, mens “Ant-Man and the Wasp”-skuespilleren Hannah John-Kamen gentager rollen som Ghost. Wyatt Russell kan endnu engang trække i U.S. Agent-dragten, som vi så ham i i slutningen af “The Falcon and the Winter Soldier”, mens Julia Louis-Dreyfus-rollen Valentina Allegra de Fontaine, der blev introduceret i selv samme scene, også er at finde blandt filmens karakterer.

Læs også: “Disney har netop afsløret masser af trailers til Marvel-, ‘Star Wars’- og andre Disney-projekter: Se de vigtigste lige her”

Mange af de ovenstående navne er mere eller mindre åbenlyse valg, når det kommer til et hold af antihelte, men især én karakters fravær vil sandsynligvis overraske mange fans – Daniel Brühls Baron Zemo. Om holdet er færdigsamlet ved vi dog ikke endnu, og der skal da også stadigvæk findes en skurk.

Filmen, der instrueres af Jake Schreier (“Paper Towns”) og er skrevet af Eric Pearson (“Black Widow”) begynder produktion i begyndelsen af næste år.

Andy Park, der stod for at lave filmens officielle konceptkunst for Disney, har siden offentliggjort billedet, som du kan se her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: