“Captain Marvel”-skuespilleren Lashana Lynch overtager 007-titlen fra James Bond i “Bond 25”.

Det bliver som bekendt Daniel Craigs sidste omgang i rollen som James Bond. Hvem skal erstatte ham efter “Bond 25”?

Det vides endnu ikke, men allerede i “Bond 25” sendes Bond på pension, hvorefter titlen som Agent 007 overtages af en karakter, der spilles af Lashana Lynch, skriver Daily Mail.

Lynch havde tidligere på året en større rolle i MCU-filmen “Captain Marvel” som Carol Danvers bedste veninde, Maria Rambeau.

En anonym kilde tæt på produktionen afslører, at “Bond 25” begynder med, at M kalder 007 ind på kontoret – og det er altså Lashana Lynch, der kommer ind – ikke Daniel Craig.

Da en ny trussel truer vender James Bond dog tilbage i tjeneste – læs om plottet her.

Ændringen med den nye 007 er sket, efter Phoebe Waller-Bridge har overtaget arbejdet med manuskriptet – læs om det her.

“Bond 25” får premiere d. 2. april.


Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

RIP Bond. 24 film blev det til :-(
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Ryder666 1 år siden

My name is Bond, Jane Bond.
Det virker bare så forkert, i min optik.

Hun kommer dog forhåbentligt ikke til at hedde Jane Bond, for det var ment som en joke.

Så får de også ødelagt den franchise.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Første april?

Fint nok med en kvindelig sort agent men hvorfor skal hun have koderne 007. Vi har haft en 006 så hvorfor ikke vælge et andet nummer. Og hvorfor James 007 Bond der arbejder side om side med en anden agent. Hvorfor skal den ene erstatte den anden?

De håber jo at sparke gang i en franchise med denne nye karakter vha Bond 25, men da jeg absolut ikke er interesseret i flere Bond film med Daniel Craig, bliver jeg absolut heller ikke interesseret i denne nye karakter.
Gravatar

#4 steadi07 1 år siden

Historien er fra Daily Mail, som blot henviser til "kilder". Samtlige andre historier henviser blot til Daily Mail, men har (ud fra mine Google-evner) ikke selvstændige kilder. Daily Mail lever af at chokere. Jeg stiller mig tvivlende indtil, at der kommer flere oplysninger.

Barbara Broccoli udtalte sidste år, at Bond er en mandlig figur, så det bliver 007-nummeret, der videregives, hvis det overhovedet videregives. (https://www.theguardian.com/film/2018/oct/05/there-will-never-be-a-female-james-bond-confirms-executive-producer)

Mit umiddelbare bud på scenen ville være, at vi introduceres for en kvindelig 007, hvorefter James Bond får sit nummer tilbage.

James Bond-franchisen tjener stadig penge, men er vel ikke den pengemaskine, som det har været? Tænker det giver mening, at folkene bag forsøger med noget nyt.
Gravatar

#5 The one is back 1 år siden

Agent Zero
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

mon ikke han bare igen igen igen, har trukket sig tilbage/gemt sig, og er blevet erstattet og så bliver hentet hjem igen for at redde verden, det er jo som altid eneste forskel er nu hører vi faktisk en anden har erstattet ham, han får vel bare nummeret tilbage :)

mon ikke i sidste ende det bare er en "drama" overskrift fra Daily Mail, som folk bare bider på og reagerer skørt på :D
Gravatar

#7 Mads47 1 år siden

Jeg er ikke interesseret i at se en James Bond film med en kvindelig 007. Det virker lidt idé forladte. Det sagt kunne jeg godt overleve at filmen starter med en kvindelig 007…fordi James er ude af billedet og så senere kommer tilbage.

Men idéen med at hans nummer går i arv, giver god mening og forklarer de forskellige 007 igennem tiden. Hvis altså navnet også følger med.
Gravatar

#8 Sjølle 1 år siden

Kæft en gang klassisk EB/Filmz clickbait-overskrift. Det er så pinligt at være vidne til. Moovy.dk som er et ordentligt filmsite, bringer samme nyhed, men med et stort “rygte” skrevet først. Det ville klæde Filmz at gøre det samme
Gravatar

#9 The one is back 1 år siden

Well there many female names with J look Jessica Bond ,Jennifer Bond if is gone to be a black Bond Jazlyn Bond but hey who tell it have to be with J as long it is Bond right
Gravatar

#10 Therainlover 1 år siden

Skal man da spoile alle film får de udkommer lort

Skriv ny kommentar: