Den tyske skuespiller Til Schweiger (“King Arthur”) har fået en rolle i Quentin Tarantinos “Inglorious Bastards”, hvori han skal spille overfor Mike Myers, Brad Pitt, Christoph Waltz, Daniel Bruhl og instruktøren Eli Roth.

“Inglorious Bastards” handler om en gruppe amerikansk-jødiske soldater, der går under navnet “The Bastards”, under anden verdenskrig. De har til opgave at indgyde frygt i det tredje rige ved at indfange, skalpere og brutalt myrde tyske soldater. Undervejs møder de en fransk-jødisk teenagepige, der bestyrer en biograf i Paris, som er et mål for de tyske tropper. Schweiger skal spille et medlem af gruppen af soldater.

Senest er også tyske Diane Kruger blevet castet som en tysk skuespillerinde, der hjælper nazi-jagerne med at infiltrere en filmpremiere. Tarantino ville oprindeligt have haft Nastassja Kinski til at spille rollen, men det lykkedes ikke at få en aftale i hus.

Optagelserne til “Inglorious Bastards” går i gang i næste måned i Tyskland.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 kristian 13 år siden

Min entusiasme for QT's projekt forsvinder i et tempo, der i mistænkelig grad ligner en korrelation til den gradvise offentliggørelse af rollebesætningen
Gravatar

#2 Michael Andersen 13 år siden

Jeg har set Schweiger spille Lucky Luke, men med sådan et tandsæt undre det mig, at han ikke i stedet fik en rolle som en af Dalton-brødrene!
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: