Alice i Eventyrland”-instruktøren Tim Burton har udvist stor interesse for Warner Bros.’ live action-filmatisering af Carlo Collodis klassiske fortælling om trædukken Pinocchio, som mere end alt andet ønsker at blive et vaskeægte menneske. Historien er naturligvis tidligere blevet filmatiseret, hvoraf den mest kendte udgave er Disneys “Pinocchio” fra 1940.

Se også: Første kig på Guillermo Del Toros “Pinocchio”.

Burton har efter sigende indgået et samarbejde med “Sherlock Holmes”-stjernen Robert Downey Jr., som er instruktørens førstevalg til rollen som Geppetto, og sammen vil de angiveligt arbejde sig frem mod en endelig kontrakt med Warner Bros., der ønsker at iværksætte produktionen hurtigst muligt.

Filmens manuskript er skrevet af “Pushing Daisies”-skaberen Bryan Fuller, og Dan Jinks (“American Beauty”) er på nuværende tidspunkt tilknyttet som producent.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 samcro 10 år siden

Så frem at manuskriptet er i orden, har ikke set Pushing Daisies, og kommer heller ikke til det da jeg allerede følger med i rigeligt af andre serier, så kan ikke rigtig udtale mig om Bryan Fullers evner som manuskriptforfatter, kunne det her blive interessant.

Min interesse for Burton er dalet voldsomt gennem årene, men det her kunne blive projektet der fanger min interesse på ny. Bare det at Depp eller Bonham Carter ikke er involveret, det kan selvfølgelig stadig nå at ske, men hvor håber jeg dog at DET ikke sker, er en positiv forandring.

Burton trænger sgu til at udfordre sig selv lidt mere og det her kunne da blive starten på noget spændende fra hans side.
Idjit
Gravatar

#2 Bruno 10 år siden

Gad vide om det så involverer hvid make-up, creepy og skæve kulisser, flagermus, Helena Bonham Carter og Johnny Depp?

Nå ja, lidt musik fra Danny Elfman skal jo også til. :D

Jeg kan allerede temaet!

Lalalalalala.. bumbumbumbum.. diddlydiddly...
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 The Insider 10 år siden

#2, jeg tror ikke, der går længe før nyheden: "Johnny Depp erstatter Robert Downey Jr. i Tim Burtons 'Pinocchio'" toner frem på forsiden :-)
War. War never changes.
Gravatar

#4 the_paki_don 10 år siden

#1 Jeg har set noget af Pushing Daisies og kunne rigtig godt lide den. Præmisset for historien var dyster, men udførelsen var sjov og sød, så jeg ser da gerne mere fra Bryan Fullers side af og især i dette univers.

Nu ved jeg ikke, om det var spillerne, der også hjalp med at gøre serien så charmerende, men den var bestemt meget unik.

Det kunne blive spændende.
Gravatar

#5 Bruno 10 år siden

The Insider (3) skrev:
#2, jeg tror ikke, der går længe før nyheden: "Johnny Depp erstatter Robert Downey Jr. i Tim Burtons 'Pinocchio'" toner frem på forsiden :-)

Du har ganske sikkert ret. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#6 JannikAnd 10 år siden

Nah... Depp skal da spille Pinocchio, så han kan fjolle løs.
Gravatar

#7 Business Monkey 10 år siden

Forstår ikke helt nyheden. Er det Disney's udgave a Pinocchio som skal filmatiseres? Eller er det efter Carlo Collodis oprindelige bog om Pinocchio at filmen skal laves? Nyheden påpeger ikke rigtigt det her. Disney har jo som sådan ikke rettighederne til Pinocchio...

Det lyder også ud fra nyheden, at det har været et projekt der har eksisteret et stykke tid, men samtidigt fremstilles det som om at det er en ny idé der er dukket op.

Lidt klarhed? Nogle der ved mere og kan hjælpe mig med at forstå? :D
Gravatar

#8 Bruno 10 år siden

JannikAnd (6) skrev:
Nah... Depp skal da spille Pinocchio, så han kan fjolle løs.


Good point! Så kan han også få creepy makeup og uglet hår. :D
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#9 Business Monkey 10 år siden

Rettelse til min egen post og til selve nyheden:

Har nu tjekket kilden, og det er ikke sagt at det er Disney's udgave som skal filmatiseres. Dette giver også mening idet WB skal finansiere den. Dermed er det ikke en liveaction filmatisering af Disneys Pinocchio, men en ny filmatisering af Carlo Collodis klassiske fortælling om Pinocchio.

En liveaction film om den lille havfrue er jo heller ikke nødvendigvis en af Disney's lille havfrue...

Lad os nu ikke give Disney mere anerkendelse end hvad de er berrettiget til...
Gravatar

#10 The Insider 10 år siden

#9, good call - hermed rettet :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: