Vi kan godt begynde at pakke taskerne – vi tager med Wednesday Addams tilbage til et nyt semester på Nevermore Academy.

Vi er ikke nået særligt langt ind i 2023 og allerede har vi en kandidat til årets mindst overraskende nyhed. Tim Burtons “Wednesday” får en ny sæson på Netflix.

Serien holder rekorden som streamingtjenestens engelsksprogede serie med flest timer set i løbet af en uge. Hele 411 mio. timer blev det til i seriens anden uge på Netflix, hvilket altså er en betydelig forskel fra den tidligere rekordholder “Stranger Things”, der oplevede 335 mio. timer i løbet af sin første uge.

“Wednesday”-fornyelsen har Netflix selv offentliggjort i en ny video, der hylder serien og sender en tak til dens mange fans.

Jenna Ortega, hvis upåklagelige præstation som seriens titelkarakter naturligvis bærer en stor del af seriens succes, vender selvfølgelig tilbage for at opklare mysterier i den nye sæson, og som de sidste sekunder af Sæson 1 viste os, er der rigeligt med mystik at tage fat i.

Hvornår vi kan forvente at se “Wednesday” Sæson 2 på Netflix, ved vi ikke, men mon ikke den står højt på Netflix’ prioritetsliste?Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: