I et nyt interview med Hero Complex har Christopher Nolan afsløret lidt mere om sin tredje “Batman”-film, som formentlig starter optagelser til maj næste år.

Nolan siger, at titlen på filmen er “The Dark Knight Rises”, og at The Riddler, som mange hidtil havde spekuleret ville dukke op i filmen, ikke er til stede.

Se også; Tom Hardy sikrer sig rolle i “Batman 3” – men hvilken?


“Det vil ikke være The Riddler… Vi vil bruge mange af de samme karakterer, som har været med hele vejen, og vi vil også introducere et par nye,”
siger Nolan.

Nolan siger desuden, at han muligvis har fået overtalt Warner Bros. til at droppe en 3D-version af filmen til fordel for at skyde hele filmen i IMAX-formatet.

Klik her for at læse flere nyheder om “The Dark Knight Rises”.Vis kommentarer (80)
Gravatar

#51 The Insider 11 år siden

Vi må til gengæld håbe, at man en dag genudgiver Dark Knight på Blu-ray, for alle de scener, som ikke er skudt i IMAX, byder på edge-enhancement i forskellig grad, fordi man tydeligvis har prøvet at gøre dem skarpere, så de kunne passe bedre sammen med IMAX-scenerne. Tsk tsk...
War. War never changes.
Gravatar

#52 PJP 11 år siden

jeg ville ik ha noget imod the Croc fra Batman: Arkham Asylum :P
Gravatar

#53 chang 11 år siden

Kunne godt forestille mig Tom Hardy (jf. artiklen om hans deltagelse i 3'eren) gøre en glimrende figur som en skizofren "ventriloquist" - uden dukke men i stedet førende lange og psykotiske samtaler med sig selv og batman.

Nå, uanset hvem skurken(e) bliver, er jeg frisk på en tredje omgang!
Gravatar

#54 filmz-Sichlau 11 år siden

Kiksmann (48) skrev:
Der er så mange andre interessante skurke at tage fat på:

Bane
Catwoman
Deadshot
Hugo Strange
Mad Hatter
Bat Mite


Er der ikke nogen der har nævnt Hugo Strange og Catwoman sammen? De er jo ved at caste en kvindelig hovedrolle, så Catwoman er i hvertfald en mulighed. Og på en eller anden måde kunne jeg godt forestille mig Tom Hardy som Hugo Strange.
Gravatar

#55 BN 11 år siden

Jeg gætter på, at Nolan tager Catwoman med.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#56 Riqon 11 år siden

Jeg så ekstramaterialet for TDK, hvor der også var en featurette om, hvor besværligt det var at bruge IMAX, så er ret imponeret over, at de vil bruge det i hele den tredje film...men måske det var den eneste måde, Nolan kunne undslippe 3D-formatet på. Som mange allerede har sagt, så er titlen ikke noget videre, men hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg også "Batman Begins" lød ret ringe. I sidste ende er det ikke titlen, der skaber filmen.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#57 OxxY 11 år siden

HURRAH! Ingen 3D! Man blir jo snart nødt til at blive Nolan fanboy. Og hvis de kan få hele filmen til at være ligeså tosset flot som bankrøver scenen så blir der godt nok behov for en klud til at tørre sofaen af med når den engang kommer på BD.

#51: ja det er lidt ærgeligt, men derfor er det jo endnu mere positivt hvis vi får det hele i IMAX.

Mhs til titlen, hvis de nu bare havde kaldt den The Dark Knight Arises så havde jeg været glad :)
Gravatar

#58 Batsy 11 år siden

Tjo, de skal jo være en afgørende skurk som kan give batman lidt modstand, nu hvor det den sidste batman film

Jokeren er jo bag lås og lemmer, på Arkham, Two Face er vist os død, men hvem ved, Koma? han vågner op efter noget tid, og vil have hævn og batman,
og han mangler jo stadig Gordon i hans lille spil i slutningen


"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#59 frankdrebin 11 år siden

#58 Jeg håber et eller andet sted også at TwoFace vender tilbage, men ifølge manuskriptet døde han.. Men mindes ikke det bliver sagt i filmen.. Så jeg mener godt de kan 'genoplive' ham :)
Gravatar

#60 Batsy 11 år siden

59# jep, håber jeg os, syndes han var alt for meget lidt med som, ond men han var jo bare hævngerrig Vi vil se den rigtige Two Face!

Han vil jo sikkert have Batman på hans dødsliste

Ja, men jeg er spændt på hva Nolan finder på!


"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: