Nu, hvor juleaften så småt er ved at være her, er det tilsyneladende tid til at fejre det med en håndfuld fyresedler i sidste sekund, inden stegen skæres for. Årets nok sidste par serie-aflysninger er derfor blevet annonceret – og ingen af aflysningerne kommer som den store overraskelse.

Stargate Universe”: Den tredje serie i den engang så populære Stargate-franchise, “Stargate Universe”, har siden den startede haft det svært med seertallene, der har været konstant dalende. Derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at serien nu har fået kniven efter blot to sæsoner. Serien, der ellers prøvede at gå i nye retninger i forhold til sine to forgængere “SG-1” og “Atlantis”, formåede aldrig at finde sit publikum og var for dyr at producere per afsnit til, at de lave seertal kunne tåles.

Udover “Stargate Universe” er den anden serie, der er blevet aflyst i denne uge, Fox’ “The Good Guys”, der efter en haltende sommersæson ikke formåede at hive de store seertal hjem på trods af favorable sendetidspunkter.

Se også: To nye “Stargate”-dvd-film på vej – muligvis.

”Dallas (2011)”: I kølvandet på succesen af “90210” og fiaskoen med “Melrose Place” er den klassiske 80’er serie “Dallas” på vej tilbage i en ny version, der vil fokusere på Bobby og J.R.’s børn, der ligesom forældrene kæmper om Ewing-dynastiet. Imens både Patrick Duffy (Bobby) og Linda Gray (Sue Ellen) er sat til at medvirke, så er Larry Hagman (J.R.) på nuværende tidspunkt ikke med i serien, eftersom TNT – der står for genoplivningen af “Dallas” – ikke har villet imødegå hans store pengekrav, hvorfor pilotafsnittet i stedet er blevet omskrevet, således at han ikke længere er nødvendig.

”Hell on Wheels”: Efter at have aflyst “Rubicon” har AMC nu fundet seriens afløser, der bliver dramaserien “Hell on Wheels”, som foregår i 1860’ernes USA efter afslutningen af borgerkrigen. Man følger Cullen Bohannan, der er tidligere soldat, men som nu arbejder på at få lagt togbaner igennem landet. Bohannan er dog mere interesseret i at få stillet en enorm hævntørst, som han går rundt med, end han er i at lægge jernbaneskinner.

Se også: Seriesøndag – Det vilde vesten genopstår.

”Shredd: The Jon Johnsonsen Story”: Kabelnetværket Adult Swim har netop givet grønt lys til et pilotafsnit til en ny komedieserie fra “My Name Is Earl”-stjernen Jason Lee, der er udviklet sammen med Jack Black. Serien omhandler Lee, der spiller en skateboarder, der som 17-årig i 1985 ender i et koma, hvorefter han vågner op i nutiden i en voksen mands krop, men med sind som en knægt. Hvis serien bliver samlet op, vil Lee have hovedrollen i to serier på én gang, eftersom han også medvirker i søsterkanalen TNT’s “Memphis Beat”, der havde premiere i juni.

”House of Lies”: Kabelnetværket Showtime har valgt at lave en serie ud af pilotafsnittet til komedieserien “House of Lies”, der har Don Cheadle i hovedrollen og er baseret på bogen af samme navn. Serien vil have premiere i løbet af 2011.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 MOVIE1000 12 år siden

er ikke startet på SG-Univers endnu, men har hørt den skulle være meget anderledes SG-1 og SG-A, men dårlig.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Spirit 12 år siden

total nedtur SGU var den eneste SG serie der ikke var en gang hø, den var faktisk spændende....
Gravatar

#3 erikjust 12 år siden

Rent plotmæssigt var Stargate universe ganske glimrende en karakter dreven historie der forgår på et urgammelt rumskib der efter de mange år i rummet er svært beskadiget.

Uheldigvis gik det helt og aldeles galt fra starten.

for og køre en karakter dreven historie kræver det at du har interessante karakter med undtagen af Doctor Rush, Eli og måske 2 andre var de alle sammen aldeles til 2 dimensionselle og KEDELIGE!

Så er der opdagelse ok vi har et kæmpe skib hvad er det første vi gør? Tjaa med mindre skibet er ved og løbe tør for energi (hvilke det ikke er siden det kan genoplade sig selv hver gang det kommer tæt på og mangle energi) så er det første man gør og udforske det meste af skibet for og finde ud af hvad man har med og gøre her.

Uheldigvis var der ikke det store af den slags de havde en 3 til 4 sets for hele skibet og det var det, mere var der sku ikke og komme efter der .
Hva siger du det meste af skibet var beskadiget? Så det var hvad man kunne gøre med.
Ja det ville være et problem hvis ikke skaden begrænsede sig til og være et par huller i skroget der nemt kunne lavet ved og svejse nogle plader over de beskadiget dele.

Så er der de planeter de udforksede om ikke andet så havde de forrige startgate serier nogle interessante planeter der blev udforsket samt en del spændene folk og racer de mødte.

SGU ja vi besøger en isplanet en ørkenplanet og et par jungle planeter og en ruin her og der, noget spænde på dem?? Næ endelig ikke.

Hvad så med racer, hvis du mener ud over de blå aliens de møder ganske kort med slutningen af season 1 så er der ingen de møder ikke en eneste intelligent livsform ud over dem.

Og så er der hele det der med hej lad os prøve og køre på isoleringen, her er vi flere galakser væk fra den nærmeste planet vi kender på et skib der knirker i sømmende hvis noget går galt så må vi jo bare håbe at en af os ombord på skibet har en ide om hvordan man fikser problemet ellers går det galt ja? Nej det koncept smed de ud i de første par episoder.

Hvis noget går galt well ingen problemer vi skifter bare hjerne med en på jorden der ved hvordan man fikser problemet, Problem solved.

Okay hvad så med diverse episoder dem må der da ha været en del gode af i season 1?
Næ de fleste Episoder kørte mellem og være middelmådige til kedelige og uinteressante.

Okay jamen i det mindste viste de da HELE season 1 i et hug ja?
Nope de vidste måske den halve season først og så holdte de "Pause" i flere måneder hvis ikke et halvt år før de vidste sidste halvdel af season 1 før de igen gik på "pause" før season 2 gik i luften og med den lavede de samme trick.

Hvad så med og vise den sent fredag aften? Hvor folk faktisk har tid til og være oppe og se den.
Ja i starten gjorde de det og så skiftede de sende tid til torsdag aften...

Og så som prikken over I´et jamen i det mindste viste de den da i flere lande samtidig right? Bzztt WRONG først viste de den Amerika senere kan det være de overvejer og vise den i Europa.


Jo mere man kikker på den her serie jo mere ser det ud til at den var lavet med henblik på og få den lukket ned så hurtigt som muligt.
Med en aldeles afskyelig Season 1 er de fleste seere forlængst skræmt væk og ventetiden smidt in midt i seasonerne tager sig af de fleste der er tilbage.
Gravatar

#4 DarX 12 år siden

Meh.. Den blev aldrig så god som Atlantis og SG-1.. Og er enig i at mange af karakterene med undtagelse af især Rush .. er umådeligt kedelige. Og det med kommunikationsstenene ... en alt for nem udvej.

erikjust (3) skrev:
Nope de vidste måske den halve season først og så holdte de "Pause" i flere måneder hvis ikke et halvt år før de vidste sidste halvdel af season 1 før de igen gik på "pause" før season 2 gik i luften og med den lavede de samme trick.


De fleste (amerikanske) serier med mere end 10 episoder per såson sender da første halvdel i efteråret og anden halvdel i foråret?
Gravatar

#5 filmz-Coney 12 år siden

Det var pisse ærgeligt... Sæson 2 have masser af potentiale og var generelt meget bedre end den første... Men ja, det virker som om folkene bag bare gerne ville ud hurtigst muligt...
Gravatar

#6 filmz-loke76 12 år siden

Det var da voldsomt ærgeligt med SGU. Synes virkelig den var ved at komme op i omdrejninger og skuespillet begyndte rigtigt at bære præg af de havde arbejdet sammen noget tid.

Stargate lukker men der kommer en ny Dallas og Paradise Hotel og Brækker mig ehh undskyld danser med stjernerne kører på 9000000 sæson. Fandme ærgeligt.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 nirana 12 år siden

Ærgerligt, SGU er da den eneste Stargate serie der er værd at se.
Gravatar

#8 Eat this 12 år siden

Fucking lort...

Først Terminater så Flashforward så Caprica og nu SGU... SÅDAN NOGET PIS
Gravatar

#9 soda 12 år siden

#8: Helt enig!
Gravatar

#10 erikjust 12 år siden

DarX (4) skrev:
De fleste (amerikanske) serier med mere end 10 episoder per såson sender da første halvdel i efteråret og anden halvdel i foråret?


Hmm det kan være mener bare at serier som Supernatural ikke havde de pauser.

Men selv om den så havde formåede den serie i det mindste og lave nogle gode episoder der fik en til og vente spændt på forsættelsen og nogle forholdsvis gode seasoner.

Hvad SGU manglede var og lave en RIGTIG god season 1, en der virkelig gjorde at folk ville se mere.

Du kan slappe lidt af i season 3 måske 4, fordi du har brugt de første 2 seasoner på og skabe en solid fan basis af seere og med mindre season 3 og 4 er fuldkommen affald skal de nok blive og se hvad der sker.

Men når serien allerede fra Season 1 stinker skræmmer du ikke bare mange nye seere væk, men samtidig for du også mange fans fra de forgående serier (som ellers sikkert havde kunne holde den her serie i live længe nok til og få lokket nye seere til) til og vende den her serie ryggen.

Og resultatet er at serien bliver lukket og slukket, man skulle ha troet at de havde lært det allerede ved Star Trek Enterprise det er ligegyldigt om fremtidige seasoner styrer, hvis den første season/seasoner stinker vil de fleste seere forlængst ha gået over til andre serier istedet.


Skriv ny kommentar: