“Tømmermænd 3” er på vej

Efter succesen af “Tømmermænd i Thailand” kommer det næppe som en overraskelse, at en tredje omgang tømmermænd er på vej.

Se også: ”Tømmermænd i Thailand” slår “Matrix”-rekord.

Manuskriptforfatter Craig Mazin, der skrev “Tømmermænd i Thailand” i samarbejde med Scot Armstrong (“Road Trip”) og instruktør Todd Phillips, er netop blevet hyret til at arbejde på den uundgåelige fortsættelse.

“Tømmermænd i Thailand” formåede at indtjene over 205 millioner dollars på verdensplan efter kun fem dage, og filmen slår dermed rekorden for mest indbringende R-rated film på fem dage.

Phillips har i interviews i forbindelse med filmens udgivelse udtalt, at han ville være meget interesseret i at instruere endnu en fortsættelse, og han jokede med, at han altid havde forestillet sig filmene som en trilogi.

Det forventes, at Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis og resten af holdet alle vil vende tilbage i deres respektive roller.

Se også: Ingen økonomisk hovedpine til “Tømmermænd i Thailand” alligevel.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Alex- 11 år siden

Lares (5) skrev:
Så ville det nok være mere interessant, hvis det foregik i Rusland.


Hehe Rusland er faktisk ikke nogen 'helt' dum idé. Men det er da synd at de fortsætter. En sådan situation som filmene omhandler burde kun ske én gang. To gange var lige ok, men tre, nej tak.
De skulle hellere finde et nyt koncept, men kan ikke destromindre godt lide hovedpersonerne. :)
Gravatar

#12 Coffey Mug 11 år siden

#8 - Face it, we are alone...
Gravatar

#13 Frederik 11 år siden

psymon (9) skrev:
den tredje vil foregå i københavn, det har de sagt i et interview


Der er noget vås for at promovere filmen og skabe omtale, lidt ligesom når musikere siger "This country has the hottest girls in the world!!" gennem hele deres turné.

Den holder ikke helt ;)
Gravatar

#14 KEiZ 11 år siden

Det må da også være den nemmeste film at lave, find ny lokation placer den i titlen og så copypaste resten af 1+2'erens komplicerede plot og så lige sørg for at ændre stednavnene, med lidt held kan den være i biffen inden for nogle timer......
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#15 KEiZ 11 år siden

og forresten der er ingen tvivl om den næste bliver i Europa, så amsterdam er et godt bud, måske nupper de alle de store hovedsteder sådan gør man jo når man er fra the US of A
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#16 Jslorenzen 11 år siden

ka-ching!

Skriv ny kommentar: