Da Jonah Hills karriere fik et ordentlig skub efter “Superbad”, blev skuespilleren pludselig tilbudt en lang række store roller. Ikke nok med at han blev tilbudt en rolle i “Transformers: De faldnes hævn”, så fik han også frit valg mellem alle tre hovedroller i “Tømmermænd i Vegas”.

Se også: Jonah Hill slutter sig til Scorseses “The Wolf of Wall Street”.

Hill, der på daværende tidspunkt var bange for at ende op med udelukkende at være kendt som “ham fra ‘Superbad'”, takkede dog nej til både “Transformers: De faldnes hævn” og “Tømmermænd i Vegas”, da han ville prøve også at få roller i mere dramatiske film.

Og selvom Hill fortsætter med at have stor succes som komiker, så må man sige, at han har haft succes med at opsøge dramaerne. I 2012 var han Oscarnomineret for “Moneyball”, og han har en større rolle i Martin Scorseses kommende “The Wolf of Wall Street”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 X&O 10 år siden

Lige præcis 1'eren var måske lidt ærgerlig at takke nej til, men de to fortsættelser er vel sådan set meget godt IKKE at have stående på CV'et. Og rollen i Moneyball var også virkelig god til ham.
Gravatar

#2 the_paki_don 10 år siden

Johan Hill er en smart fyr! :)
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

Jonah Hill kan jeg godt lide i de roller han har valgt indtil videre, næsten alt.
Jeg har svært ved at se ham i Hangover, de passer godt sammen som de er nu.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Snipp 10 år siden

Er den kommende the wolf of wall street virkelig en drama? Ifølge traileren så ligner det mere en komedie.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Riqon 10 år siden

Ja, han har ikke været helt dum/uheldig med sine projekter, og som regel finder jeg hans tilstedeværelse ganske fornøjelig.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Ménner 10 år siden

Han er perfekt i sine roller i Super Bad, Cyrus og Moneyball. Syntes også godt om hans lille cameo i Django Unchained :D Kan dog ikke forstille mig at en rolle til ham i Hangover ville have gavnet (ikke at filmen er elendig, men han er bedre ;) )
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#7 Chucara 10 år siden

Heh. Jeg går lidt imod strømmen, og synes egentlig Hangover er en langt bedre film uden ham. Dette inkluderer også 2'eren (har ikke set 3eren).

Skriv ny kommentar: