Tømmermænd i Thailand” har slået rekorden for mest indbringende R-rated film på fem dage. En R-rating betyder, at publikum skal være 17 år eller i følgeskab med en voksen for at se filmen.

Se også: Ingen økonomisk hovedpine til “Tømmermænd i Thailand” alligevel.

I løbet af de første fem dage i de amerikanske biografer har “Tømmermænd i Thailand” indtjent 137,4 millioner dollars og slår dermed “The Matrix: Reloaded”, der i 2003 satte rekord med 134,3 millioner dollars.

Det hører dog med til historien, at “Tømmermænd i Thailand” havde premiere på Memorial Day, en dag, hvor mange har fri, mens “The Matrix: Reloaded” havde premiere en onsdag aften, og filmen blev derfor kun vist til aftenforestillinger. Men tømmermændsfilmen har ikke kun slået “The Matrix” – den slog også rekorden for største indtjening på åbningsdagen for en komediefilm i USA.

“The Matrix: Reloaded” holder dog føringen, når det kommer til perioden fredag-søndag: I den periode indbragte Neo og co. 91,8 millioner dollars, mens “Tømmermænd i Thailand” tjente 86 millioner dollars.

Se også: ”Matrix: Reloaded” forbudt i Ægypten.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 theassociate2010 12 år siden

1 ord: Inflation
Gravatar

#2 jessup 12 år siden

theassociate2010 (1) skrev:
1 ord: Inflation


Der er vist også noget om det kan diskuteres om Avatar har indspillet mest:)
This is just until June
Gravatar

#3 OmegaMan 12 år siden

Hvem er det, der sidder og registrerer al den data. Det er som om, der er en rekord for alt!
Gravatar

#4 Lawman. 12 år siden

Hvorfor pokker havde Matrix Reloaded en R-rating? Husker den da som rimelig stueren
Gravatar

#5 theassociate2010 12 år siden

Matrix Reloaded ville efter dagens priser vs. 2003 priser have tjent knap 109 mio frem for 91,8 mio. Så der er et pænt stykke derop. Det er en moderne metode for filmselskaber at promovere film på, at de "slår rekorder".
Gravatar

#6 Laksen 12 år siden

theassociate2010 (5) skrev:
Matrix Reloaded ville efter dagens priser vs. 2003 priser have tjent knap 109 mio frem for 91,8 mio. Så der er et pænt stykke derop. ".


Nu handlede rekorden om de første 5 dage, hvor Matrix Reloaded tjente 134,3 millioner dollars, så hvis man ganger det beløb op med det du har fundet frem til, får man 159,5 millioner dollars :)

Altså er rekorden ikke slået, når man medregner inflation

Skriv ny kommentar: