I maj sidste år forlød det, at “Ringenes herre”-skaberen J.R.R. Tolkiens søn, den 84-årige Christopher Tolkien, ville gøre alt, hvad han kunne for at sætte en stopper for Peter Jackson og Guillermo del Toros filmatisering af “Hobbitten”.

Christopher Tolkien mente, at New Line Cinema, der stod bag “Ringenes herre”-trilogien, skyldte Tolkien-boet flere hundrede millioner dollars, da en aftale fra 1969 skulle sikre J.R.R. Tolkien 7,5 % af overskuddet fra en filmatisering.

Nu har Tolkien-boet og New Line Cinema så indgået forlig, uden at sagen er kommet for retten. Beløbet, som filmselskabet har måttet slippe, er blevet hemmeligholdt, men aftalen betyder, at “Hobbitten” nu med sikkerhed kan blive filmatiseret.

Det forventes, at Guillermo del Toro går i gang med optagelserne til de to “Hobbitten”-film til næste år, og at filmene vil være klar i biograferne sidst i 2011 og 2012.

Se også: Hvem skal spille Bilbo Baggins i “Hobbitten”?.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 filmz-Mojo_69 12 år siden

Bare det ikke bliver ala "The Hunt for Gollum", for det var da godtnok en bunke stinkende feces.. Men mon ikke alle film der prøver at leve op til LotR trilogien bliver set sådan i kontrast? Hobitten inkluderet.. Dømt fra middel til lav succes fra starten..
Gravatar

#32 Patriarch 12 år siden

#30

Kilde?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#33 BN 12 år siden

Patriarch (18) skrev:
Det var en joke, møntet på dit nye billede :)


P.S.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#34 KVASAR 12 år siden

#32 . . . Patriarch

● Kilden er MarketSawAVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide

Skriv ny kommentar: