Jo mere Tom Cruise løber i en film, jo flere billetter sælger filmen.

Tom Cruise er kendt for sine stunts, sine spring og ikke mindst sit løb. Rotten Tomatoes har undersøgt, hvor meget Tom Cruise egentlig løber i hans film. De har fundet ud af, at mere løb betyder større Box Office-salg.

Cruise har i alt løbet 7,3 kilometer på skærmen. Men med varierende distance fra film til film. De mange kilometer er blevet opdelt i fire kategorier – tendensen er klar:

De film, hvor han slet ikke løber – så som “Magnolia” og “Tropic Thunder” – omsatte for i gennemsnit 153 millioner dollars.

De film, hvor han løber mellem 1 og 150 meter – som “Risky Business”, “Top Gun” og “Rain Man” – solgte billetter for i gennemsnit 295 millioner dollars.

De film, hvor Cruise løber 150 til 300 meter på skærmen – som den originale “Mission: Impossible”, “Collateral” og “Oblivion” – omsatte gennemsnitligt for 411 millioner dollars.

Og til sidst de film, hvor action-stjernen løber mere end 300 meter – som “Minority Report”, “War of the Worlds” og “Mission: Impossible III” – solgte biograf-billetter for i gennemsnit 538 millioner dollars.

“Mission: Impossible III” tager førstepladsen som den film, hvor Tom Cruise løber mest med 979 løbende meter på skærmen.

Tom Cruise er biograf-aktuel med “Mission: Impossible – Fallout”, der har premiere i dag. I den film løber han også og laver vilde stunts. Et af disse stunts førte til en brækket ankel – læs mere om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Mejse 2 år siden

de her lidt skøre ligegyldige undersøgelser er altså sjove :D ligesom den med hvor meget der var brugt på at redde den kære Matt Damon i forskellige film :D
Gravatar

#2 Kau 2 år siden

Mejse (1) skrev:
de her lidt skøre ligegyldige undersøgelser er altså sjove :D ligesom den med hvor meget der var brugt på at redde den kære Matt Damon i forskellige film :D


Link til den ? Den ville jeg gerne læse :)
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

uha har jeg ikke, kom frem for 3 år siden da the martian kom ud, og han skulle reddes igen :P

Skriv ny kommentar: