Mission Impossible: Biografkortet MoviePass, der gælder til alle biograffilm i USA, gælder nu ikke længere til alle film. 

“Mission: Impossible – Fallout” bliver uden tvivl det store nordamerikanske biografhit i august. Derfor vil mange MoviePass-kunder sikkert benyttet kortet – som gælder til én biograffilm om dagen – til at indløse billet til netop “Mission: Impossible 6”.

Men det får MoviePass-kunderne ikke lov til. MoviePass kan ikke benyttes til “Fallout”:

”Bestemte film er måske ikke altid tilgængelige i alle biografer på vores platform. Det er ikke anderledes end streaming-tjenester, som måske ikke har alle serier og film tilgængelige. For eksempel kan du ikke finde ‘Game of Thrones’ på Netflix,” udtaler MoviePass-chef Mitch Lowe.

Den sammenligning giver ingen mening. Du kan se alt på Netflix med et abonnement til Netflix. Men biografkortet MoviePass tillader altså nu ikke længere kunderne at se alt i biograferne.

Det rigtige svar skal måske i stedet findes i det faktum, at MoviePass angiveligt kører med underskud på 40 millioner dollars om måneden, da de betaler fuld pris for biograf-billetterne til biograferne på vegne af MoviePass-kunderne.

Derfor ville “Fallout” være blevet en dyr fornøjelse for MoviePass, der måtte lukke ned i sidste uge, da der ikke var flere penge – læs om det her.

Det får nu MoviePass til at hæve prisen fra 9,95 dollars om måneden til 14,95 dollars.

MoviePass har også indført pristillæg på udvalgte film, der enten er populære eller spiller på attraktive tidspunkter.

MoviePass-kunden Simon Barrett har eksempelvis oplevet, at det koster et tillæg på otte dollars at indløse billet til “Eighth Grade” med MoviePass. Problemet er bare, at det ville kun koste seks dollars at købe billetten direkte af biografen – uden MoviePass.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

They're altering the deal. Pray they don't alter it any further.
Gravatar

#2 steadi07 3 år siden

#1 - Det skal åbenbart have stået i betingelserne for abonnementet, at ikke alle film nødvendigvis er med i ordningen, prisstigningerne rammer de løbende abonnenter o.l. Men altså, det er da fint at forsøge at redde skuden, men virker også noget desperat..

Skriv ny kommentar: