Optagelserne til “Mission: Impossible 6”, der netop har fået titlen “Fallout”, blev midlertidigt lukket ned i sommer, da Tom Cruise brækkede sin ankel i forbindelse med et – nå ja – ankelbrækkende stunt, som du kan se nu.

Se også: ”M:I 6″-instruktør om valg af titel: “The Last Jedi” var taget

Fra flere forskellige vinkler ser vi det øjeblik, hvor Tom Cruise forsøger at springe fra en bygning til en anden, hvilket resulterer i en så hård kollision, at anklen blev brækket.

Det er den faktisk stadig væk, siger Tom Cruise, men de måtte genoptage optagelserne for ikke at blive forsinket i forhold til sommerens premieredato.

Tom Cruise er netop kendt for at lave hovedparten af sin egne stunts selv, hvilket altså kan gå grueligt galt.

“Mission: Impossible – Fallout” får dansk premiere d. 26. juli.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Snipp 1 år siden

Tom Cruise er en seriøs skuespiller og stuntmand. Vildt nok han bliver ved og de så har det med i filmen. Hatten af for ham.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 jep man kan synes hvad man vil om hans løn, hans personlighed, han tro, og så videre, men han er en imponerende gut :)
Gravatar

#3 Snipp 1 år siden

#2 Præcis! Alt det Scientology stuff osv. er jeg lidt ligeglad med når jeg ser hans film. Han er en god skuespiller og tager alt seriøst - det har flere som har medvirket i film sagt om ham. Og som Simon Pegg siger i videoen "Oh thats just normal" til det med hans brækket ankel. Jeg synes stortset også at de fleste film han er med i er meget gode. Lige bortset fra The Mummy, men så har hans seneste film været American Made, Jack Reacher, MI:5 og Edge of Tomorrow (2014-nu).
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 jep ganske enig, folk kan gøre og opfører sig som de vil, i deres fritid (så længe de ikke skader andre) så længe hans film er gode, er det jo det som gælder :)

Skriv ny kommentar: