Warner Bros. har udsendt en ny, lang trailer til sci-fi-actionfilmen “Edge of Tomorrow”, der er baseret på den populære japanske roman “All You Need Is Kill” og har Tom Cruise og Emily Blunt i hovedrollerne.

Se også: Cruise og Blunt slår pjalterne sammen i ny “Edge of Tomorrow”-trailer

“Edge of Tomorrow” foregår i en dyster fremtid, hvor verden kæmper mod en udenjordisk race. Militærofficeren Bill Cage (Tom Cruise), der aldrig har deltaget i en kamp før, bliver sendt ud på en mission, hvor han på få minutter bliver dræbt. Til sin egen store overraskelse vågner han dog op igen i begyndelsen af den selvsamme dag. Cage bliver nu tvunget til at kæmpe og dø igen og igen, indtil han finder ud af, hvordan den fjendtlige race kan besejres.

Foruden Cruise og Blunt i hovedrollerne medvirker også Bill Paxton og Jeremy Piven i filmen, der er instrueret af ”The Bourne Identity”-instruktør Doug Liman.

“Edge of Tomorrow” får dansk biografpremiere den 4. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Salene 9 år siden

Jeg gider seriøst ik glo på Cruise mer^^ Blir spammet med alt hans nye lort konstant. Den samme sang igen og igen, massproduction. Får ik en krone herfra, alt fremtide skrammel med hans aftryck på blir set på nettet. Gider ik mer scientology Cruise på nye flasker.
Gravatar

#2 Kyllingebenet 9 år siden

ok
Mental striptease..
Gravatar

#3 Yggdrasil 9 år siden

Groundhog Titanfall Day
Gravatar

#4 Alain 9 år siden

..blev der lige lånt nogle robosprutter fra The Matrix?
Gravatar

#5 wimmie 9 år siden

#1

Jamen så vil jeg da råde dig til ikke at se filmen - ret enkelt ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 123456789 9 år siden

Den plakat ligner noget fra Warhammer 40k :D

Skriv ny kommentar: