Warner Bros.’ genoplivning af den gamle tv-serie “The Man From U.N.C.L.E.” har mildest talt været problemfyldt. I lang tid var Steven Soderbergh tilknyttet som instruktør og formåede at tilbyde hovedrollerne til en lang række skuespillere, der alle takkede nej af forskellige årsager.

Så blev instruktøren Guy Ritchie sat i forbindelse med projektet, og han tilbød hovedrollerne til Tom Cruise og Armie Hammer, der skulle spille henholdsvis en amerikansk og en russisk spion, som ender med at samarbejde.

Se også: Guy Ritchie overtager “The Man From U.N.C.L.E.”.

Begge skuespillere takkede ja, og filmen var klar til at påbegynde optagelserne til efteråret. Cruise har dog nu valgt at droppe ud af projektet for i stedet at bruge sine kræfter på at producere og medvirke i det kommende femte kapitel af “Mission: Impossible”-franchisen.

Warner Bros. er dog stadig interesseret i projektet og er derfor gået i gang med at finde en erstatning, så optagelserne ikke skal udskydes.

Guy Ritchie forbliver instruktør på “The Man From U.N.C.L.E.”, og Armie Hammer er også stadig om bord i rollen som den russiske spion, Illya Kuryakin.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: