Mission: Impossible 7 polsk bro / Filmz.dk

Tom Cruise møder kritik: Sprænger monument i luften i “Mission: Impossible 7”


“Mission: Impossible 7”-sprængning af 111 år gammel bro skaber ballade i Polen.

Den blev indviet i 1909 for at forbinde Wleń og Jelenia Góra over floden Pilchowickie. Nu vil instruktør Christopher McQuarrie sprænge den polske bro i luften som en del af optagelserne til “Mission: Impossible 7”.

Meldingen om bro-sprængningen har skabt eksplosive reaktioner blandt de lokale polakker, men Polens vicekulturminister Paweł Lewandowski afviser kritikken:

”Jeg ville ikke blive for fikseret på, at Pilchowicki-broen er et monument. Den er i ruiner og har ingen værdi… Kun en lille del af den vil blive ødelagt under optagelserne,” siger Lewandowski ifølge The First News.

Samtidig ønsker den polske regering ikke at afvise en stor amerikansk Hollywood-produktion, der skaber opmærksomhed om og lægger penge i Polen:

”Vi har en ny lov om film-initiativer. Hvis en stor amerikansk producent ønsker at komme til os, venter vi på ham med åbne arme.”

Kampen fortsætter dog for at bevare broen. TICCIH – der er den internationale komite for at bevare den industrielle arv – har skrevet direkte til Polens premierminister, Mateusz Morawiecki, med et ønske om at bevare broen.

Tom Cruise og resten af “Mission: Impossible 7”-holdet er dog planlagt til at optage – og ødelægge broen – til april i 2021. Derfor ligner det umiddelbart en umulig mission for TICCIH.

Læs også ‘“Mission: Impossible 7”-skurk melder afbud – her er afløseren‘.

“Mission: Impossible 7” får premiere den 19. november i 2021.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: