Filmverdenen er fortsat præget af pandemiens usikkerhed, og Paramount Pictures har som konsekvens valgt at ændre premieredatoerne på seks af deres største titler.

Det så kort ud som om, at vi til juli kunne få et gensyn med Tom Cruises pilot Pete “Maverick” Mitchell i opfølgeren til 1986-succesen “Top Gun”.

Læs også: “Maverick skal træne søn af Goose – ny trailer til “Top Gun: Maverick”

Paramount har dog måttet tage konsekvensen af, at Disney har rykket deres store sommer-blockbuster “Black Widow” til starten af juli. Konkurrencen mellem de to film kunne formentlig ikke betale sig for nogle af de to filmproducenter, og “Top Gun” har i stedet fået en november-premiere.

Paramount forsøger dog at udfylde det kæmpe “Top Gun: Maverick”-formede hul ved at rykke “Snake Eyes: G.I. Joe Origins” frem til en premiere i slutningen af juli.

Premiererokeringerne betyder også, at både “Mission: Impossible 7 & 8”, der ligeledes har Cruise i hovedrollen, bliver udskudt yderligere.

Filmene skulle tidligere have været filmet i forlængelse af hinanden, men over de seneste måneder har man måttet sande, at det ikke kunne lade sig gøre. Nu får instruktør Christopher McQuarrie så endnu mere tid til at færdiggøre de to actionfilm.

Derudover er også den kommende “Jackass”-film samt “Dungeons & Dragons” blevet udskudt.

Nedenfor ses de nye premieredatoer:

  • “Snake Eyes: G.I. Joe Origins” – 23. juli 2021

  • “Jackass 4” – 22. oktober 2021

  • “Top Gun: Maverick” – 19. november 2021

  • “Mission: Impossible 7” – 27. maj 2022

  • “Dungeons & Dragons” – 3. maj 2023

  • “Mission: Impossible 8” – 7. juli 2023Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: