Jared Leto spiller titelrollen i første trailer til “Morbius” – del af ny Marvel-aftale imellem Disney og Sony Pictures.

Der findes nu to Marvel-universer. Det kendte MCU fra Marvel Studios med Avengers-heltene samt Spider-Man, der ganske vist er lånt ud fra Sony.

Og så har Sony deres eget Marvel-univers, der begyndte i 2018 med “Venom”, som nu bliver efterfulgt af “Morbius” – sammen findes de i Sonys Marvel-univers kaldet SUMC.

Men med sidste års “Spider-Man 3”-aftale imellem Disney og Sony blev det også tilladt for Sony at referere til Spider-Man-begivenheder fra MCU. Det sker nu i “Morbius”-traileren.

Allerede i indledningen af traileren bliver der gjort opmærksom på, at “Morbius” er fra selskabet bag “Venom” samt “Spider-Man: Far From Home”, som Marvel Studios måske nok har produceret, men filmrettighederne til Spider-Man er altså hos Sony.

Dernæst henvises der til begivenhederne i “Spider-Man: Far From Home” her i “Morbius”-traileren, hvor Jared Letos Morbius-karakter passerer en graffitimalet væg, hvor Spider-Man hænges ud som morder – en reference til slutningen på “Far From Home”.

Således findes MCU-udgaven af Spider-Man – og dermed begivenhederne i MCU – også her i “Morbius”-trailerens SUMC-univers.

Related image

Den største overraskelse findes til sidst, hvor Michael Keaton gør comeback til rollen som Adrian Toomes/Vulture, der var skurk i MCU-filmen “Spider-Man: Homecoming”.

Vulture er også kendt som et af de centrale medlemmer af Marvel-skurkegruppen Sinister Six, hvor også Morbius har været medlem i tegneserierne – det samme gælder for Venom.

Det er Daniel Espinosa, der instruerer “Morbius”, som foruden Jared Leto har navne som Adria Arjona, Matt Smith og Tyrese Gibson på rollelisten.

Læs også ‘Klassisk “Spider-Man”-karakter skal forbinde Sonys Marvel-univers med MCU’.

“Morbius” får premiere den 30. juli.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 dundas 4 år siden

Ok, ser ok ud. En tur i biffen venter.
Gravatar

#2 FelixtheAvenger 4 år siden

Batman og Jokeren!
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: