Peter Parker må gerne springe ud som bøsse, mener Marvel-stjernen Tom Holland.

I “Spider-Man: Far From Home” flirter han med MJ og bekæmper “Brokeback Mountain”-stjernen Jake Gyllenhaal i rollen som Mysterio.

Men står det til Spider-Man-stjernen Tom Holland, så kunne Marvel sagtens bytte om på de roller:

”Ja, helt klart. Jeg kan ikke tale om fremtiden for karakteren, fordi jeg aner det ikke, og det er ude af mine hænder,” siger Holland til The Sunday Times.

Skulle Marvel vælge at holde fast i Peter Parkers heteroseksuelle interesse i MJ, så er der helt sikkert andre LGBT-karakterer på vej til MCU:

”Jeg ved en del om Marvels fremtid, og de kommer til at repræsentere mange forskelle mennesker de kommende år.”

“Spider-Man: Far From Home” bød på den første transperson i en MCU-rolle – læs om det her.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Geekalot 11 måneder siden

Ja og folk stoppede også med at se Spiderman, så det gør de nu nok ikke :)
Gravatar

#2 Star Trek fever 11 måneder siden

Så blev der ikke set mere spiderman.
Get woke, go broke.
Gravatar

#3 Boyer 11 måneder siden

nej, fint med LGTB eller hvad forkortelsen nu er i Marvel universet, men lad være med at ændre helt grundlæggende ting. Peter P har altid været helt skudt i MJ.

Synes heller ikke om den udvikling som de har lavet med hende. Det har altid været hende som var den åbne og som gerne ville være midtpunkt blandt andre og som befandt sig godt blandt andre mennesker. Hun var modpolen til Peter, som var/er den nørdede fyr, som er lidt kikset socialt og ikke er den der begår sig bedst blandt andre.
Gravatar

#4 Justin 11 måneder siden

Det her LGBT besættelse går da helt amok
Gravatar

#5 Johnny42 11 måneder siden

Okay, hvor kom den fra?
Når der absolut ikke er noget behov for at ændre på en karakter.

Nu kender jeg ikke det store til Mikes Morales men i Into The spider verse fungerer han fint som en anden form for Spiderman, og det er også sådan man skal gøre, hvis man vil have en homoseksuel Spiderman. I stedet for at ændre på etablerede karakterer, skal man skabe nye.

Det var det samme da man gjorde Johnny Storm sort i Fant4stic. I stedet for at ændre på karaktererne man kender fra tidligere film, skulle man have lavet nogle nye karakterer, der ikke er navnebeslægtede, og med en anden forhistorie. Gruppen kunne hedde det samme, men det skulle have været nye karakterer.
Gravatar

#6 Mejse 11 måneder siden

Folk slap nu af, han siger ikke han vil have det til at ske, eller at det kommer til at ske, han bliver bare spurgt om det er noget han kunne forestille sig, og så svare han :)
Gravatar

#7 Star Trek fever 11 måneder siden

Og spørgsmålet er latterligt. Spiderman er heteroseksuel. Længere er den ikke.

Der var vist heller ingen der spurgte Samuel L Jackson om, hvorvidt Shaft kan spilles af en hvid før fremtiden. Alle spørgsmål går i en retning
Get woke, go broke.
Gravatar

#8 Mejse 11 måneder siden

#7 ja det gør de da....OG HVAD SÅ ? ændre da ikke på at det er en ligegyldig journalist der stiller et spørgsmål....altså er reaktionerne herinde ude af proportion, da der ingen substans eller mulighed for at virkeliggøre det, er i jounalistens spørgsmål....det er bare en journalist der leder efter en historie....så ja igen slap nu lidt af :)

og så bare lige for at understrege pointen, bestemmer du lige så lidt hvad spiderman er som den journalist gør bare meget godt at huske på ;)
Gravatar

#9 Ryder666 11 måneder siden

Oh No, here we go again. When will this end? Ved godt, at jeg har sagt, at det nok altid vil være aktuelt at drøfte, men jeg har personligt fået nok, af al den fokus. Hvis det sker, boykotter jeg nok spider-man. Ikke fordi jeg er homofob, men fordi jeg har fået nok af al den politiske korrekthed.
Gravatar

#10 PhoenixRising 11 måneder siden

Som bøsse siger jeg nej tak. Lad vær med at ændre på en eksisterende karakters seksualitet, køn eller hudfarve.

Peter Parker er heteroseksuel, og har altid været det. Der findes allerede homoseksuelle superhelte i Marvel. Så brug dem... Iceman, Hulkling, Wiccan, Hercules, Eller Northstar.

Ingen grund til ikke at bruge Wiccan og Hulkling i en Avengers Teens film.

Skriv ny kommentar: