Han er blevet hyldet for film som “Den sjette sans” og “Unbreakable” og hadet for det meste andet. M. Night Shyamalan splitter folk, og nu er han klar med en film om netop det tema. Den første trailer til “Split” er landet.

Se også: Anmeldelsen af “The Last Airbender”

Her er James McAvoy den psykotiske kidnapper, som er udstyret med 23 forskellige personligheder. Han vil bortføre tre teenage-piger, imens han langsomt transformeres til sin endelige personlighed – The Beast.

“Split” får premiere til januar.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 mbelholm 4 år siden

Var der ikke noget med at Leonardo Dicaprio skulle have haft denne her rolle ?.
Gravatar

#2 Fc-Sonny 4 år siden

Synes faktisk at den ser lidt kedelig ud :S
Gravatar

#3 Nagash 4 år siden

Han har sgu ikke lavet en godt film siden Signs. Den sjette sans var god, men har jo absolut ingen gensynsværdi. Unbreakable kunne jeg dælme ikke lide i starten. Den skuffede mig fælt, men har derimod vist sig at modne godt.
Og Signs kunne jeg lide fra starten og ser stadig af og til med glæde.

Siden er det dog gået fælt ned af bakke for manden. Og efter jeg så The Happening, så droppede jeg ham helt.
Den her skal godt nok klare sig overraskende godt på Rotten, hvis jeg skal give den en chance.
Gravatar

#4 brianhenneberg 4 år siden

Jeg har ellers været ultrafan at det meste af det han har lavet, både The Village, After Earth, Signs, The Happening og Lady in the water, var i mine øjne rigtigt gode film. Eller måske ikke decideret gode film, men jeg holdt af dem. De havde alle den der Shyamalan feel over sig, som jeg holder af. Men det her...det er første gang nogensinde jeg ikke har lyst til at se en af hans film efter jeg har set traileren.
Gravatar

#5 Fc-Sonny 4 år siden

Manden har et kæmpe talent, men han har ikke vist sine kvaliteter i årevis.
Gravatar

#6 Stetso-G 4 år siden

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at se en film, der var instrueret men ikke skrevet af Shyamalan. Han har et fint visuelt blik, men hans fornemmelse for plot og struktur er lidt off.
Gravatar

#7 compax 4 år siden

ser interessant ud er dog lidt nervøs, da jeg personligt ikke syntes at han har lavet andre gode film end, unbreakable, the six sense, The Happening.


da der plejer at være twists i hans film ender denne film nok med at det er pigen, med det lange mørke hår, som er den onde og det er hendes hoved at det hele foregår i.

Skriv ny kommentar: