Trailer: Paddington I Peru

Den marmelademadelskende bjørn er på vej til Sydamerika for at lære mere om sin familiehistorie, og selvom der sandsynligvis vil være nogle problemer undervejs, vil vi alle ved slutningen af filmen sandsynligvis sidde med tårer i øjenkrogene ligesom Nicolas Cage.

Plottet i ‘Paddington i Peru’ forbliver en velbevaret hemmelighed. Dog antyder titlen et nostalgisk gensyn med Peru, Paddingtons oprindelige hjemland.

Denne rejse kan være drevet af Paddingtons længsel efter at genoprette forbindelsen til sine rødder eller måske for at opklare en anden familiehemmelighed.

Rollebesætningen i ‘Paddington i Peru’ byder på et imponerende udvalg af filmiske talenter. Tilbagevendende er de elskede stemmer fra Ben Whishaw, der fortsætter med at give Paddington sin uerstattelige charme, sammen med Hugh Bonneville, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Julie Walters og Jim Broadbent.

Nye tilføjelser inkluderer Hollywood-stjerner som Oscar-vinderen Olivia Colman og Antonio Banderas, mens Emily Mortimer træder ind for at udfylde de store sko, som Sally Hawkins efterlader som Mary Brown.

‘Paddington i Peru’ har premiere d.8 novemberVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: