Ben Stiller og Owen Wilsons to hovedroller i den kommende “Zoolander 2”, Derek og Hansel, synes, at Penélope Cruz er klam på grund af hendes store bryster, der gør, at hun ikke kan blive rigtig model. Alligevel får Cruz’ klamme fordele en del opmærksomhed i den nye trailer til denne komedie-sequel.

Se også: Transseksuel utilfredshed med Benedict Cumberbatch i “Zoolander 2″

I “Zoolander 2” er Derek og Hansel tilbage i modelbranchen, da et konkurrerende modelbureau forsøger at ødelægger deres forretning og sende Derek og Hansel ud af branchen.

Foruden Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz og hendes bryster er filmen fyldt med mindre roller til alverdens kendisser, blandt andre Will Ferrell, Kim Kardashian, Kanye West, Kristen Wiig, Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Justin Bieber og Formel 1-racerkøreren Lewis Hamilton.

“Zoolander 2” rammer de amerikanske biografer den 12. februar 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 silegnaV 8 år siden

Irriterende og dårlig overskrift..
Gravatar

#2 Rodyfish 8 år siden

Nu er jeg selv stor fan af den første film, da den kom ud for 10 år siden. Og jeg kan se at de tydeligvis henvender sig til samme segment, med fokuseren på slapstick og sexuelle referencer.

Det er dog en skam at sitet her ikke ser sit publikum anderledes.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Synes nu, den var ret ok på sådan en mørkegrå tirsdag i december. Og så er det jo citeret direkte fra Ben Stillers Derek Z i denne nye trailer, der udmærker sig fra den første ved et større fokus på Penélope Cruz og, ja, særligt hendes bryster.
Gravatar

#4 Godsize 8 år siden

She's hot. I trust her.

Glæder mig :D
Hahaha! You think this is the real Quaid? It is!
Gravatar

#5 Therewillbeblod 8 år siden

Gode nødder er altid godt....det sagt har jeg ikke store forventninger til denne film.
Jeg elsker Ferrell, men har altid været mindst glad for hans karrakter i det her. Og Stillers overdrevne dumme, krukkede, selvoptagede mandelige model spoof, holdt ikke en film igennem, så nummer to film....nej tak!

Men gode hynder!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 Nicki52 8 år siden

Skal kun se den på grund af Benedict Cumberbatch. Glæder mig nu.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: