Den mælkedrikkende vovehals, Den bestøvlede kat, er tilbage i den første tempofyldte trailer til “Puss in Boots: The Last Wish”.

Det er efterhånden 11 år siden, vi sidst var på eventyr med den sværdfægtende kat med den spanske accent, og det er endnu længere siden, vi først blev introduceret til ham i den fantastisk underholdende “Shrek 2”.

Nu står vi snart over for karakterens anden solofilm, der netop har fået sin første trailer.

Her har Den bestøvlede kat på uforsvarlig vis mistet otte af sine ni liv, og han bliver nødt til at tage på en farlig rejse for at finde den mytiske Ønskestjerne og ønske sig alle sine ni liv igen. Med kun ét liv tilbage må selv den selvsikre og selvstændige hovedperson anerkende, at han ikke kan gøre det alene, hvorfor han er nødt til at bede om hjælp fra sin gamle partner og rival, Kitty Fløjlspote.

Både Antonio Banderas og Salma Hayek er tilbage i rollerne som hhv. Den bestøvlede kat og Fløjlspote. På kattenes eventyr får de hjælp af gadekrydset Perro, der spilles af Harvey Guillén (FX’ “What We Do in the Shadows”). Filmens mange modstandere kommer i form af Guldlok (Flerence Pugh) og de tre bjørne, “Store” Jack Horner (John Mulaney) og Den store stygge ulv (Wagner Moura).

Joel Crawford er instruktør og assisteres af medinstruktør Januel Mercado, mens Paul Fisher har skrevet manuskriptet. Alle tre har tidligere arbejdet på “Croods 2”.

“Puss in Boots: The Last Wish” får premiere den 6. oktober næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: