Yahoo! Movies kan præsentere traileren til Sacha Baron Cohens (“Ali G”) nyeste komedie “Borat”, filmversionen over den satiriske journalistkarikatur, der startede sine dage på “Da Ali G Show”.

Filmen følger tv-journalisten Borat Sagdiyev, Kazakhstans sjette mest kendte mand, der rejser fra sin hjemby til USA for at lave en dokumentar. På sin rejse gennem det store udland støder Borat på en række virkelige mennesker i virkelige situationer, og bliver samtidig også mere interesseret i at lokalisere og gifte sig med Pamela Anderson.

“Borat” instrueres af Larry Charles. Borats egen hjemmeside med billeder og andre features kan finde på Borat.tv.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Hal60 16 år siden

Okay...!? Bryder mig normalt ikke ret meget om Ali G, men syntes faktisk den så sær nok ud, til muligvis at blive sjov...
Fandt hver fald "she is my sister" delen ret morsom/kvalmende.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#2 akerman 16 år siden

hehe... gad vide hvordan de har fået kazakstahn med på den :)

hans stemme irriterede mig dog lidt i denne trailer, plejer han at tale så karikeret at det næsten er uforståeligt?
Gravatar

#3 Confused101 16 år siden

Burde overskriften ikke være "Trailer til Sacha Baron Cohen's Borat". Ali G. er ligeså meget en figur, som Borat er. Nå ja o.k...flueknepperi. Alle kender ham jo som Ali G.
Gravatar

#4 Bates 16 år siden

Hehe...den skal jeg da se.
Gravatar

#5 dolphinfriendly 16 år siden

"Ali G In Da House" var så dum, at den var sjov. Hvis jeg falder over en fribillet eller noget i den stil, skal den ses. :)

Gravatar

#6 filmz-arlington 16 år siden

Selvf var ali g in the house så dum at den var sjov, det var nok meningen, jeg skal se borat the movie fordi jeg blev hooked på borat i ali g in the usaiii, det er topklasse humor ag kan anbefales. Yekshimesh
Gravatar

#7 dolphinfriendly 16 år siden

#6 Øhm ja, selvfølgeligt er det meningen, at det skal være så dumt som muligt - det er Ali G vi taler om her. Om det er værd at bruge en biografbillet på kan diskuteres, eftersom halvanden time i hans selskab kan blive trættende i længden. Det manden laver er dog altid far out på den gode måde, specielt når folk ikke fatter joken som de typer fra USA...specielt afsnittet med cowboy'en, der truer med at tæske Borat; "don't call me homo" hehe!!

Gravatar

#8 filmz-darthfrede 16 år siden

"In Kazakhstan the favorite hobbies are disco dancing, archery, rape, and table tennis"

-----

Jeg elsker Borat!
Jeg har set frem til denne film lige siden de første rygter kom frem om den. Det er ikke stor filmkunst, men det er måske den film jeg ser mest frem til i 2006!...
Superman... Jack... hvem er de?

-----

"In US of A, democracy is very different from Kazakhstan. In America, woman can vote, but horse... cannot!"
We would destroy the Cybermen with ONE Dalek!
Gravatar

#9 filmz-wetfox 16 år siden

Godt han har droppet sit "bling bling"..
Gravatar

#10 filmz-Bartman 16 år siden

Ser fandme griner ud!!! :D

Skriv ny kommentar: