Warner Bros. har udsendt en trailer til Spike Jonzes kommende fantasy-film “Where the Wild Things Are”. Den kan ses her, hvor det også er muligt at finde link til traileren i HD.

“Where the Wild Things Are” er baseret på Maurice Sendaks børnebog fra 1963, der på dansk udkom under titlen “Villy Vilddyr” og senere som “Landet med de vilde krabater”. Det er en fortælling om en dreng, der bliver sendt i seng uden aftensmad. Han forestiller sig så, at han sejler til et land med magiske monstre, hvor han bliver gjort til konge.

I filmen medvirker bl.a. Cathrine Keener og Paul Dano, mens James Gandolfini, Forest Whitaker, og Catherine O’Hara lægger stemmer til nogle af filmens figurer.

“Where the Wild Things Are” får premiere i USA til oktober. Det er endnu uvist, hvornår filmen ville kunne ses i danske biografer.


Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 11 år siden

Glæder mig virkelig til at se denne!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 Highland Park 11 år siden

Billedet fryser ved 00:58 i traileren, og afspilningen bliver ikke genoptaget.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 Kruse 11 år siden

#2: Samme her :(
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 Diechmann 11 år siden

Ser super fantastisk ud og fed musik med Arcade Fire
Gravatar

#5 chandler75 11 år siden

Prøv linket nu - den virker hos Apple.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 filmz-FANBOY 11 år siden

kører fint her.

Jeg vil se denne film lige nu!
Gravatar

#7 David Munch 11 år siden

For dælen da hvor ser den god ud... Dog havde jeg håbet på den var lidt mere i det mystiske hjørne som bogen - Klippene og musikken lægger lidt mere op af en ægte børnefilm synes jeg..
Gravatar

#8 CKY 11 år siden

Føj for satan (undskyld mit fransk) hvor ser det bare mega godt ud. Har intet set før fra denne film og blev bare blæst væk af traileren. Perfekt sammensmeltning af musik og billede. Glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med.
Gravatar

#9 Queequeg 11 år siden

Spike Jonze er rigtig rigtig god, så jeg har fuld tiltro til at han laver noget godt ud af bogen, og jeg syntes da også at det ser sådan ud, ud fra traileren.

Gravatar

#10 filmz-bigemaster666 11 år siden

Hehe de ligner lidt muppets men bare mere virkelige, Ser hvertfald godt ud
I am better known as Erlinggur666

Skriv ny kommentar: