Traileren til “The Last House on the Left”, et remake af Wes Cravens gyserthriller fra 1972 af samme navn, er blevet udsendt af Rogue Pictures. Traileren kan ses her.

Filmen vil følge det samme plot som den originale, der på dansk gik under titlen “Rædselsnatten”, blot i en mere nutidig fortolkning: Et par teenagepiger bliver kidnappet, voldtaget og dræbt af en flok bøller, der derpå uvidende søger tilflugt hos forældreparret til et af deres ofre. Men da forældrene gennemskuer, hvad deres gæster har gjort, udtænker de en grusom hævn.

Dennis Iliadis har instrueret filmen efter et nyt manuskript af Adam Alleca og Carl Ellsworth, baseret på det originale manuskript af Craven, der også har fungeret som producer på den nye film.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Graversen 15 år siden

Er JJ Abrams virkelig den eneste der forstår at lave trailers uden at afsløre for meget?

Den her trailer afslører jo alt for meget, den fortæller jo nærmest hele historien på et par min.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 hooked 15 år siden

En film jeg gerne vil se..og nu har set :-)
Gravatar

#3 Queequeg 15 år siden

Hmm. Nu har jeg set originalen og plottet er på mange måder rigtig fedt, og for en gangs skyld, er det muligt at lave en rigtig god remake, eller nyfortolkning. Det ser det dog ikke ud til er tilfældet her, og jeg syntes desuden måden at markedsføre den på, med at afsløre alt hvad der kommer til at ske i filmen, er fuldstændig latterligt. Specielt da det ser ud til netop at være selve plottet der skal køre filmen i hus, og ikke de makabre og mentalt fordærvede mennesker Fred Og Krug (mener jeg de hed).
Gravatar

#4 loki 15 år siden

Musikken var den eneste årsag til at jeg "så" traileren færdig.
www.peakoil.dk

Skriv ny kommentar: