Traileren til den kommende “Julie & Julia”, der er skrevet og instrueret af Nora Ephron og har Amy Adams og Meryl Streep i titelrollerne, er blevet udsendt af Columbia Pictures. Den kan nu ses her.

“Julie & Julia”, der er baseret på en sand historie, følger Julie Powell (Adams), der beslutter sig for at kokkerere sig hele vejen igennem mesterkokken Julia Childs berømte kogebog “Mastering the Art of French Cooking” og samtidig blogge om retterne og sin succes eller mangel på samme i køkkenet. Filmen skildrer dertil Julia Childs oplevelser i Frankrig, hvor hun finder inspiration til bogen.

Stanley Tucci, Vanessa Ferlito, Mary Lynn Rajskub og Jane Lynch medvirker også i filmen, der er baseret på de to biografier “Julie & Julia” af Powell og “My Life in France” af Child og Alex Prud’homme.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Skeloboy 14 år siden

Det ser ud til at være en rigtig hyggelig film...dog blev jeg træt af Streeps accent, men hvis den virkelige Julia Child snakkede sådan, så er det jo fint nok...
Gravatar

#2 fazz 14 år siden

Merryl Streep er altid god! ;D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: